sinners
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

sinners

Rp, Krp, Kpop rp, roleplay, real rp.
 
AcasaAcasa  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

 

 The one who drive my soul. Privat.

In jos 
AutorMesaj
Park Seo Min

Park Seo Min

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Right in front of you .

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeJoi Sept 12, 2013 1:26 pm

-Ciél! strigă cât de tare putu, mişcând incontrolabil din picioare sub pătură, mâinile sale fiind situate pe urechiile ei, sperând din tot sufletul ca zgomotele să se oprească odată. Ura tunetele, fulgerele şi tot ceea ce ţinea de furtună, iubea ploaia dar sunetele acelea zgomotoase pur şi simplu o făceau să tremure şi să-şi iasă din minţi cu totul.
Îşi muşcă buzele cu putere, strângând ochii închişi şi mai tare, singura ei scăpare gândindu-se că era demonul absent.
-La naiba, unde eşti?! ţipă din nou şi se ridică brusc în şezut, patura picând în poala sa, părul ei fiind ciufulit în toate părţile, iar pe buzele ei putându-se observa semne roşiatice de la muşcăturile sale puternice.
Când mama natură hotărâ să se joace cu ea şi să facă tunetul să mai atace odată, Minnie se trezi din nou cu pătura peste cap, strângând cu putere din dinţi, în mintea ei strigând de nenumărate ori numele salvatorului ei care dorea să se facă mult aşteptat.
-O să te omor, îţi promit. şopti printre dinţi şi dădu de câteva ori din picioare, trântindu-şi nervoasă gleznele de cearceaful moale al patului.
Continuă să stea ascunsă sub pătură într-un întuneric perfect, înjurături la adresa panei de curent şi a blondului fiind auzite ieşind printre buzele ei.

_________________
When you're gone
Will I lose control?
You're the only road I know
You show me where to go
Who will drive my soul?
The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mbyw01N6sJ1qjp8d7o1_500_large
Sus In jos
Kwon Ciél

Kwon Ciél

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Moon

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeJoi Sept 12, 2013 1:50 pm

Ciél simțise o prezență destul de agasantă încă de dimineață, nu înțelegea ce putea fi. Avea o oarecare bănuială, dar voia să fie sigur așa că cutreierase toate împrejurimile. Era deja târziu, afară era întuneric iar el se afla în pădure. Sărea din copac în copac, începând să se plictisească să se joace de-a v-ați ascunselea.
Băiatul era ud din cap până-n picioare, furtuna neîncetând de două ore încoace. Tunetele răsunau în toată pădurea iar fulgerele amenințau întregul cer.
Oftă, închizându-și ochii roșii, fiind activi ca în forma lui de demon. Avea de gând să se întoarcă acasă, plus că o lăsase singură pe Seo Min și mai mult ca sigur făcea că toți dracii.
În acel moment un tunet foarte puternic îl făcu să-și deschidă ochii, simțind frica lui Seo Min, hotărând să se întoarcă acasă imediat.
Începu să sară prin copaci, ajungând la ieșirea pădurii și alergând pe străzi la o viteză uimitoare. Ajunse în apropierea clădirii, încetinind viteza înainte să se izbesca de colțul acesteia. Începu să se cațere ca un păianjen pe aceasta, până la etajul 5, unde locuiau cei doi.
Se apropie de geamul living-ului și bătu în el, așteptând ca fata să îi deschidă.

_________________
This is my coup d'etat~The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mswbdeEHpM1rw5g2io1_500
Sus In jos
Park Seo Min

Park Seo Min

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Right in front of you .

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeJoi Sept 12, 2013 2:15 pm

Trase puternic aer în piept, simţind cum inima începe să îi bată din ce în ce mai tare. Ura atât de mult când blondinul se lăsa aşteptat şi ea murea de frică pe o vreme ca asta, sau poate el doar o făcea intenţionat ca să se joace cu ea, ştia că şi asta îi place destul de mult. Îşi între deschise buzele şi deschise brusc ochii când auzi acea bătaie în geam, tresărind pentru câteva secunde gândindu-se că furtunea devenea din ce în ce mai rea şi începea să plouă cu pietre.
După câteva momente de gândire intensă îşi dădu seama că probabil era doar Ciél, care îşi făcea intrarea spectaculoasă ca deobicei. Ridică puţin pătura de pe chipul ei, îngustându-şi ochii şi sperând să poată vedea mai bine prin întunericul din dormitor. Se dădu dintr-o mişcare jos din pat, înfăşurând ca un copil pătura în jurul ei, o parte fiindu-i situată şi pe cap.
Apăsând rapid clanţa dormitorului, o luă la fugă spre sufragerie sperând doar să nu se împiedice de ceva, în acel moment simţindu-se ca şi cum avea două picioare stângi.
Ajunsă în dreptul geamului îl privi serioasă şi încruntată pe băiat, deschizând rapid fereastra. Voia atât de mult să îi zică că nici nu merita să i-o deschidă dar..ştia că are nevoie de el dacă nu voia să moară de frică singură. Închise fereastra în urma lui, dându-se câţiva paşi în spate şi privindu-l cu aceiaşi expresie, mâinile sale fiind încrucişate la piept, încercând să îl privească cât de urât putea în ochii lui roşii care se vedeau în întuneric.
-Data care vine, când ştii că sunt pe cale să mor de frică.. zise pe un ton şoptit, privindu-l atentă..te rog să nu mai faci pe Spectacular Spiderman şi să te grăbeşti! zise deodată, tonul ei ridicându-se puţin de această dată.
Oftă încet şi îşi luă privirea de la el, strângând patura mai bine pe corpul ei, acoperiindu-şi genunchii goi şi capul.
-Schimbă-te, eşti ud tot. zise pe un ton mai liniştit, privirea ei mutându-se pe fereastra lovită de picăturile mari de ploaie, aşteptându-se la un alt tunet sau fulger.

_________________
When you're gone
Will I lose control?
You're the only road I know
You show me where to go
Who will drive my soul?
The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mbyw01N6sJ1qjp8d7o1_500_large
Sus In jos
Kwon Ciél

Kwon Ciél

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Moon

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeJoi Sept 12, 2013 2:37 pm

Așteptă vreo trei minute bune până să i se deschidă fereastra. Când în sfârșit intră, sări direct pe podea, stropind-o din cauza că era ud tot iar fereastra era deschisă. Oftă, uitându-se fără o expresie anume pe fată. Observă imediat că aceasta se uita urât la el. De obicei se distra pe seama ei, făcând-o să aștepte și speriind-o, dar niciodată nu o punea în pericol, căci până la urmă trebuia să aibă grijă de ea.
Clipi din ochi, culoarea lor revenind la normal.
-Mult ți-a mai luat. spuse calm, stând în fața ei. Începu să pășească spre ea dându-și jos tricoul și aruncându-l undeva pe podea, niciodată nu i-a păsat să fie ordonat. O apucă de talie și își lipi fruntea rece și umedă de aceasta, începând să îi mângâie obrazul cu buzele sale reci între-deschise, dând într-un final de gură ei și începând să o sărute pasional, introducându-și limba în aceasta. O mai sărutase și de alte ori, dar niciodată în acel fel. De cele mai multe ori era respins, fata nu îi prea suporta atitudinea, deși știa că nu putea trăi fără el. Pericolul se afla la orice colț, iar ea fără el nu ar putea supraviețui.
O trase mai aproape de el, aruncând cearceaful pe care îl avea înfășurat în jurul ei și începând să o atingă pe sub bluză. Nu își dădea seamă că exagera, dar avea un impuls pe care nu îl putea controla.

_________________
This is my coup d'etat~The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mswbdeEHpM1rw5g2io1_500
Sus In jos
Park Seo Min

Park Seo Min

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Right in front of you .

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeJoi Sept 12, 2013 3:16 pm

Clipi de câteva ori, încercând să se ferească de stropii de apă pe care băiatul practic îi aruncă spre ea, dar degeabă, câţiva o atinseră făcând-o să tremure şi mai rău. Îşi umflă obrajii, silueta băiatul fiind şi mai greu de depistat când culorea roşiatică din ochii săi dispăru, vocea lui prea calmă şi paşii pe care îi auzea întreptându-se spre ea dându-i semne că băiatul iarăşi avea unul dintre momentele sale în care o lua pe arătură.
Tresări scurt când îi simţi fruntea pe a sa, ochii ei încercând să îi găsească cu disperare pe ai lui, ştiind că o privire serioasă şi înfricoşată era un posibil remediu pentru a îl face pe băiat să nu continue ceea ce avea în cap. Începu să respire greoi când îi simţi buzele reci pe obrazul ei cald, fiindu-i din ce în ce mai greu să îşi menţină privirea rece şi serioasă pe chip. Se încruntă când băiatul îi găsii buzele, sărutul său pasional trimiţând fiori pe şira spinării sale, pentru câteva secunde găsindu-se singură prinsă între dorinţa de a continua, ca de fiecare dată, primele secunde din fiecare sărut cu el fiind un test pentru ea.
Când îşi reveni în simţ, deja simţea atingerea rece a băiatului sub bluza ei, realizând deabia atunci că pătura deja nu o mai proteja. Îşi înclină uşor capul pe o parte, în secunda următoare muşcând buza inferioară a băiatului,  mutându-şi mâinile pe pipetul său şi împingându-l, doar ca să realizeze că acesta deja nu mai avea tricoul pe el.
Se dădu câţiva paşi în spate, mai mult tremuraţi, spatele ei lipindu-se de unul dintre pereţi. Lăsându-se uşor pe vine, îşi plimbă mâna la nimereală în jurul ei, apucând rapid patura când o simţi. O înfăşură la loc pe ea, aruncând o privire cruntă spre Ciél.
-Ţi-am spus să te schimbi, nu să faci streptease prin sufragerie şi să îţi pierzi controlul. zise pe un ton calm şi foarte serios, încercând să îşi controleze nervii şi celelalte emoţii care erau în interiorul ei. Se întoarse cu spatele să plece în dormitor, însă peste câteva secunde se întoarse brusc pe călcâie, apropiindu-se de demon.
Îl privi rece cu, capul înclinat pe o parte, mutându-şi podul palmei la gură, ştergându-şi buzele după sărutul cu el, vrand ca gustul său să dispară cu totul şi să îi arâte că nu îi pasă. Zâmbi larg şi fals după acest gest, spunându-i pe un ton indiferent şi sarcastic.
-Cam atât de mult îmi plac săruturile tale, Ciél. terminând, se întoarse din nou pe călcâie şi începu să meargă lent spre dormitor, încercând să ignore zgometele de afară. După aşa scenă de respingere nu avea de gând să fugă plângând în braţele sale.

_________________
When you're gone
Will I lose control?
You're the only road I know
You show me where to go
Who will drive my soul?
The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mbyw01N6sJ1qjp8d7o1_500_large
Sus In jos
Kwon Ciél

Kwon Ciél

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Moon

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeJoi Sept 12, 2013 3:43 pm

Ciéll își pierduse controlul. De obicei o făcea intenționat ca să o tachineze, sau atunci când se plictisea, dar nu putea nega faptul că se simțea atras de fată. Se simțea atras de un om, era ceva ciudat pentru demoni, majoritatea considerându-se superiori și mai inteligenți. Probabil că Seo Min știa că nu o tachina fără motiv, dar își nega adevărul.  
Băiatul își trecu imediat limba peste buza inferioară, simțind micul semn lăsat de fată. Nu simțise niciun fel de durere, ba chiar îl stârnise mai mult mica sa mușcătură.  
Chicoti într-un mod adorabil, dar în acelas timp ștrengar, ducându-și o mână la gură și urmărindu-i acțiunile. Nu îl surprinse faptul că îl respinse, era ceva destul de obișnuit pentru el dar totuși...
Surase din nou în acel mod adorabil dar în acelas timp batjocoritor, la ultima sa replică. Îl amuzase teribil gestul fetei, își șterse cu podul palmei buzele, aproape făcându-i scârbă faptul că băiatul o atinsese.
-Cât ai să îmi mai reziști oare? spuse, luându-și tricou de pe jos și punându-și-l pe umăr. Se distra mult prea mult pe seama ei. Mai ales fiindcă știa că fetei nu îi plăcea faptul că sufletul ei avea să îi aparțină.  
Ieși din living, îndreptându-se spre baie, dorind să-și facă un duș.
-Stau acasă în noaptea asta, spuse, făcând o pauză mare. Acea replică știa că avea să îi dea mult de gândit fetei. El nu stătea prea mult pe-acasă, fata era mai mereu singură. El venea doar atunci când era nevoie de el, în rest era ba la servici, ba la treburi strict legate de demoni. așa că gândește-te cum să petrecem timpul. spuse cu un zâmbet ștrengar pe față, urmând să între în baie.

_________________
This is my coup d'etat~The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mswbdeEHpM1rw5g2io1_500


Ultima editare efectuata de catre Kwon Ciél in Joi Sept 12, 2013 4:44 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Park Seo Min

Park Seo Min

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Right in front of you .

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeJoi Sept 12, 2013 4:08 pm

Oftă lung, ciufulindu-şi părul iritată când auzi acel chicotit care pur şi simplu o zgâraia atât de mult pe creier. Cum putea cineva care arâta ca un înger să fie defapt un demon? Unul care clar avea o plăcere sadică să se joace cu Minnie, ştiind că deobicei fata avea obiceiul să fie dezorientată şi naivă, făcând-o să fie mult mai slabă în faţa lui decât vroia să arate sau să recunoască că este.
Se încruntă când îl auzii din nou surâzând, venindu-i un impuls să ţipe la el, însă se abţinu şi îşi lăsă privirea în jos, un zâmbet batjocoritor apărându-i pe buze când se uită la el.
-Eu îţi recomand mai bine să îţi faci griji de buza ta, există posibilitatea ca iubiţelele tale să observe. îi făcu scurt cu ochiul, un rânjet fals întinzându-se leneş pe buzele fetei. Minnie ştia că băiatul avea mai multe femei la picioare decât hainele pe care le avea ea în şifonier şi putea să zică că avea destule haine, chiar prea multe şi nefolositoare, exact ca iubiţelele lui. Dădu scurt din cap, încruntată, iritând-o faptul că tocmai jignise acele fete părând ca şi cum era geloasă, dar desigur că nu era, nu avea de ce, Ciél nu îi aparţinea, era doar un afurisit de contract la mijloc care se termina cu al ei suflet la el.
Se opri imediat când îl auzi, întorcându-se să îl privească, fiind şocată şi confuză. Probabil nu auzise bine.
-Poftim? şopti mai mult pentru ea, nevrând să se gândească la o noapte întreagă în care trebuia să îi suporte personalitatea, să îl suporte pe el cu totul.
-Oh desigur, ce zici să.. nu apucă să îşi termine replica sarcastică deoarece un tunet zgomotos o întrerupse. Sări în sus şi se trânti cu spatele de peretele aflat lângă băiat, uitându-se la el speriată. Clipi de câteva ori când realiză că pătura dispăru din nou după ea, rămânând doar în pantalonii scurţi şi în bluza subţire în care deja i se făcuse frig.
-Cred că o să aştept să termini duşul. zise speriată şi intră înaintea lui în baie, aşezându-se pe capacul wc-ului, cu spatele la duş.
-Mai repede dacă se poate şi sper că îţi place apa rece. spuse, amintindu-i că, curentul este luat.

_________________
When you're gone
Will I lose control?
You're the only road I know
You show me where to go
Who will drive my soul?
The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mbyw01N6sJ1qjp8d7o1_500_large
Sus In jos
Kwon Ciél

Kwon Ciél

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Moon

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeJoi Sept 12, 2013 5:07 pm

Rânji larg. Era adevărat că avea tot felul de femei și chiar și bărbați la picioarele lui, dar niciunul dintre aceștia nu îl interesa. Niciunul nu îl cunoștea într-adevăr.
Oricum semnul de pe buză n-avea să se mai vadă ziua următoare, rănile lui vindecându-se mult mai repede că rănile oamenilor.
Începu să râdă batjocoritor când văzu cât de tare se speriase fata din cauza tunetului. Era o fricoasă, nu avea niciun motiv să se sperie în acel hal. Nu era niciun fel de lumina, habar nu avea unde se aflau lumânările așa că se folosi lumina puternică a telefonului ca să vadă.
-Nu te vezi? Ești jalnică. îi spuse, luându-și un prosop alb curat și gelul de duș. Când să se îndrepte spre cabina de dus aceasta i-o luă înainte, probabil fiind prea speriată ca să rămână singură. -Apa rece nu e o problemă. Sunt un demon, mai ții minte? ii spuse calm.
-Deci plănuiești să faci duș cu mine sau să te uiți în timp ce îl fac? întrebă ridicând o sprânceană și zâmbind pervers. Începu să se dezbrace, dându-și jeanșii negri jos, fără să își facă probleme că fata era acolo. Oricum, era întuneric iar pe el nu îl deranja să își facă duș în prezența ei.
Își dădu jos și boxerii și intră în cabina de duș, dând drumul la apă, în câteva secunde simțind picăturile reci de apă atingându-i mai întâi pielea albicioasă de pe umerii bine făcuți, apoi restul corpului. Își ciufuli părul, trecându-și mâna prin acesta, ducând-o apoi pe gât, închizând pentru câteva clipe ochii. Ei bine, nu putea spune că apa rece nu era chiar o problemă pentru el, dar nu îi păsa atâta timp cât se spăla.
-Vino să mă speli pe spatee. spuse pe un ton pervers.

_________________
This is my coup d'etat~The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mswbdeEHpM1rw5g2io1_500
Sus In jos
Park Seo Min

Park Seo Min

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Right in front of you .

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeVin Sept 13, 2013 10:23 am

Clipi de câteva ori şi îşi muşcă buza inferioară, uitându-se spre băiat. Avea o maximă plăcere să o facă pe Minnie să se simtă slabă şi nefolositoare, de fiecare dată scoţând în evidenţă că el este demonul mare şi tare care nu are nici un fel de defect, slăbiciune sau frică. Sau poate avea? Trase aer adânc în piept şi îşi încleştă dinţii, abţinându-se să comenteze şi când îi auzi a doua replică, nu voia ca băiatul să plece cu totul pâna la urmă, era conştientă că într-o oarecare măsură avea nevoie de el.
Pufni pe nas când auzi întrebarea lui, dând scurt din cap în semn negativ.
-Oh, perfectule demon, nu am de gând să fac nici una dintre aceste două variante. Ochii mei umani nu sunt făcuţi pentru a vedea perfecţiunea ta demonică, corect? întrebă sarcastică, încă stând cu spatele fără ca măcar să arunce o mică privire spre băiat, nu avea în plan să îl vadă gol.
Zâmbii subtil când auzi sunetul făcut de apă, bucurându-se că nu mai avea să audă vocea demonului pentru câteva minute bune deşi simţea cum o trec fiori pe şira spinării gândindu-se la cât de rece era apa. Închise ochii însă îi deschise din nou brusc când o imagine cu el gol îi apăru în cap, ea nu se putea gândi la aşa ceva şi nici nu vroia să se gândească. Se încruntă şi începu să îşi facă aer cu o mână când gândurile ei înaintară şi obrajii i se înroşiră, vocea perversă a băiatului trezind-o brusc la realitate. Da, corpul lui sigur perfect tocmai a fost distrus din imaginaţia ei de atitudinea lui.
Minnie se ridică mecanic în picioare şi începu să facă paşi mici spre cabina băiatului de duş, ţinând-şi privirea aţintită doar pe chipul său încercând să nu coboare mai jos sau să arate că are vreo emoţie. Înghiţi în sec când ajunse în dreptul său, repirând foarte uşor cu buzele între deschise.
Îi zâmbi pervers dar fals, punându-şi palmele pe umerii lui goi şi ridicându-se pe vârfuri încât buzele ei să ajungă la urechea demonului.
-Fă-mă. zise pe un ton rece şi se dădu câţiva paşi în spate, întorcându-se cu spatele rapid, doar în câteva secunde fiind la loc pe capacul wc-ului fără să mai privească spre Ciél, sperând că băiatul prinsese idea că ea nu avea de gând să facă aşa ceva.

_________________
When you're gone
Will I lose control?
You're the only road I know
You show me where to go
Who will drive my soul?
The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mbyw01N6sJ1qjp8d7o1_500_large
Sus In jos
Kwon Ciél

Kwon Ciél

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Moon

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeVin Sept 13, 2013 12:50 pm

Băiatul rânji în sinea lui, era fericit că fata nu îl considera un băiat oarecare. Ciél nu era genul care să își arate supremația de demon în fața tuturor, nici să se laude. Defapt din contra, pentru el nu era o laudă, dar asta e o altă poveste.
Știa deja că fata nu avea să accepte... să spunem propunerea, defapt ordinul lui. Probabil că Seo Min nu își dădea seama, dar era imposibil pentru băiat să își păstreze calmul în timp ce își făcea duș iar sufletul pe care voia să îl devoreze se afla doar la jumătate de metru depărtare. Acesta era și unul dintre motivele pentru care nu prea își petrecea timpul cu ea iar fata îl ura și pentru asta, dar îi era foarte greu să-și mențină controlul când se uita la ea, sau când o atingea. Nu avea intenția de a-i lua sufletul încă, nici nu avea să indrăznească vreodată căci până la urmă aveau un contract, un pact important, iar el nu era asemeni oamenilor să își încalce cuvântul și promisiunea. Blondinul își mușcă buza inferioară când simți mâinile fine și delicate ale fetei pe umerii săi umezi. Gestul fetei fu unul extrem de greșit, îi stârni impulsul sexual într-un hal inimaginabil. Ciél nu era genul care să se excite de la orice, dar când era forba de Seo Min, ei bine, își ieșea din minți.
-Îți dai seama ce ai făcut? o întrebă lent și calm. Nu cred că vrei să mă faci să te oblig... îi spuse serios, dar în mod ironic.  
Băiatul continuă să se spele iar în cinci minute termină tot, oprind apa și scuturându-și capul că un câine ud. Ei bine, îi era frig.  
-Prosopul. spuse, intizand brațul înafara cabinei. Fix în acel moment reveni curentul, lumina aprinzându-se în baie. Grăbește-te dacă nu vrei să îmi vezi mărimea. îi spuse în cel mai ironic mod posibil, adăugând un rânjet la final.

_________________
This is my coup d'etat~The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mswbdeEHpM1rw5g2io1_500
Sus In jos
Park Seo Min

Park Seo Min

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Right in front of you .

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeVin Sept 13, 2013 1:23 pm

Stătea cuminte pe capacul acela de wc, îmblânzindu-şi instinctul de a se întoarce sau de a privi peste umăr la băiat. Era oarecum un impuls care îi venea pe moment şi pe care îl controla cu greu având în vedere că ştia cât de fermecător era el deşi ura să o recunoască. Privea atentă uşa băii ca şi cum era cel mai important lucru pe care îl văzuse vreodată, bufnind brusc în râs când auzi vocea pătrunzătoare şi prea calmă a blondinului.
-Să mă obligi să fac ce, Ciél? Hmm? întrebă pe un ton inocent care arăta că nu are nici cea mai mică idee la ce stătea mintea lui. Drept să fie spus nici ea nu ştia de ce juca rolul inocentei când şi propria sa minte o lua razna fără să vrea.
Mârâi fără să-şi dea seama când vocea lui o deranjă din nou, ridicându-se brusc în picioare şi apucând rapid, nervoasă unul dintre prosoapele care erau în apropierea ei. Se întoarse brusc să îl întindă fix când lumina reveni, făcând-o să prindă bărbăţia băiatului în raza ei vizuală inocentă, cuvintele lui fiind întârziate. Ochii ei mărindu-se, buzele între-deschizându-se rapid, fiind complet şocată de aşa privelişte.
-Prea târziu. şopti, vocea ei părând ca şi cum cineva i-a dat cu ceva în cap. Se dădu câţiva paşi în spate încât să ajungă în dreptul cabinei şi îi întinse prosopul peste umăr, ea încă stând cu spatele şi cu mâna liberă presată cu putere pe ochii săi, încercând să-şi scoată acea privelişte din minte. Dar, Minnie era mai mult ca sigură că avea să aibă coşmaruri trei nopţi la rând.
Scutură prosopul de câteva ori, umflându-şi obrajii iritată, fiind din ce în ce mai nerăbdătoare ca băiatul să îl apuce şi să iasă din baie.
-Mai repede dacă se poate! Vreau şi eu să fac un duş acum că este apă caldă. zise şi oftă lung, mâna ei liberă alunecând uşor de pe ochii săi pe jumătate din faţă, încercând să ascundă şi roşeala obrajilor ei.

_________________
When you're gone
Will I lose control?
You're the only road I know
You show me where to go
Who will drive my soul?
The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mbyw01N6sJ1qjp8d7o1_500_large
Sus In jos
Kwon Ciél

Kwon Ciél

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Moon

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeVin Sept 13, 2013 1:51 pm

Își mari ochii când își dădu seama că defapt fata îi văzuse membrul în toată splendoarea sa. Pentru câteva secunde uitase și să respire, atât de tare încerca să se abțină să nu râdă. Dar nu reuși, pufni într-un râs copios, aproape de nu se mai putea opri.
Băiatul luă prosopul din mână fetei și începu să se șteargă pe corp, după care și-l înfășură în jurul abdomenului bine făcut, dar neincentand să râdă.
Ieși în cele din urmă din dus și o îmbrățișă scurt pe la spate, punându-și capul pe umărul său.
-Te voi aștepta în living, Minnie. îi șopti la ureche pe un ton pervers, după care plecă din baie și se îndreptă spre camera lui. Aprinse lumina, mirându-se că era atât de ordonată. Cel mai probabil venise Seo Min să îi facă curățenie, căci el lăsa mereu mizerie și dezordine în urma lui atunci când stătea pe-acasă. Se îndreptă spre dulapul mare de lemn, deschizându-l și luându-și o pereche de pantaloni scurți, care îi ajungeau deasupra genunchilor și un maieu negru, care îi punea în evidenza corpul bine făcut. Se uită puțin în oglindă, nu era un narcisist, dar într-un fel îi plăcea să arate bine.
Merse în sufragerie și se trânti direct pe canapeaua cea mare, printre perne și maimuțoi de pluș pufoși și catifelați. Strânse în brațe unul dintre aceștia, simțind mirosul de flori peste tot în jurul lui. Se bucură că Seo Min avea grijă de casă, cu toate că el nu îi ceruse niciodată așa ceva. Dar până la urmă el plătea toate datoriile și întreținerile așa că nu stătea degeaba în timp ce fata făcea de toate.
Găsi telecomanda printre perne și aprinse televizorul mare, începând să schimbe canalele și lăsând pe unul la nimereală. Își închise ochii pentru câteva clipe, simțind o stare de somnolență, fiind puțin obosit.

_________________
This is my coup d'etat~The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mswbdeEHpM1rw5g2io1_500
Sus In jos
Park Seo Min

Park Seo Min

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Right in front of you .

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeVin Sept 13, 2013 2:13 pm

Inspiră şi expiră rapid, lăsându-şi mâinile pe lângă corp după ce luă prosopul, râsul lui făcând-o să se înroşească din ce în ce mai rău şi să vrea să îl strângă de gât, însă se abţinu ştiind că nu avea nici o şansă.
Clipi des când îi simţi pieptul presat de spatele ei pentru câteva secunde, având intenţia de a sări în sus deşi şi-o potoli, întorcându-şi capul în direcţia opusă a umărului pe care el stătea, murmurând un mic mhm şi închise uşa cu, cheia după ce băiatul ieşi. Minnie era obişnuită cu glumele lui ocazionale aşa că nu vroia să rişte.
Porni apa caldă, lăsând duşul să facă aburi şi să se încălzească, în timp ce ea se dezbrăcă, gândindu-se la reacţia lui Ciél când avea să vadă cât de ordonată era camera lui, noroc cu ea şi cu dorinţa ei de a avea o casă curată şi bine îngrijită, ordonată. Un mic zâmbet îi apăru pe buze, care însă dispăru rapid când îşi aduse aminte de priveliştea de mai devreme. Se rezemă cu spatele de peretele duşului, ridicând-şi faţa în sus şi închizându-şi ochii, lăsându-şi corpul şi mintea să fie curăţate.
Peste vreun sfert de oră, Seo Min opri apa şi îşi uscă corpul, punându-şi un prosop în cap şi unul în jurul corpului, hainele pe care le avu pe ea la început, lăsându-le în coşul de rufe.
Deschise uşa şi o luă liniştită spre camera ei, fiind relaxată că furtuna se mai potoli. Intrată în dormitorul ei, deschise dulapul şi îşi luă o pereche de pantaloni scurţi şi un maieu negru, schimbându-se rapid şi prinzându-şi părul într-o coadă înaltă de cal.
Ieşi cu paşi leneşi, îndreptându-se spre sufragerie unde un demon adormit o întâmpină. Chicoti scurt şi o luă uşor prin spatele canapelei, apucând un maimuţoi de lângă băiat, începând să îl apese uşor pe capul acestuia, chicotitul ei transformându-se rapid într-un râs copios.
-Demonii au nevoie de somn? întrebă încă râzând, strângând maimuţoiul în braţe şi aşezându-se şi ea pe canapea la o distanţă rezonabilă de băiat, din cauza scenei din baie încă nevrând să aibă prea mult contact cu el.
Se aşeză cu picioarele încrucişate, având încă acel iepuraş în braţe, uitându-se la TV absentă, privirea ei mai fugind pentru câteva secunde spre blondin.

_________________
When you're gone
Will I lose control?
You're the only road I know
You show me where to go
Who will drive my soul?
The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mbyw01N6sJ1qjp8d7o1_500_large
Sus In jos
Kwon Ciél

Kwon Ciél

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Moon

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeVin Sept 13, 2013 2:35 pm

Nu adormise, doar o aștepta calm și liniștit pe fată. Demonii nu prea aveau nevoie de somn, îi era de-ajuns să ațipească câteva ore la două zile. Îi părea rău de oameni, că își pierdeau jumătate din viață dormind.
Trecură zece minute de când stătea nemișcat pe canapea, hotarat să se prefacă adormit. Tânăra intră în sufragerie și începu să îi dea cu un maimuțoi în cap, râzând. Se așteptă să fie încă rușinată de ceea ce văzuse mai înainte, dar se pare că ori uitase deja, ori se prefăcea că nu s-a întâmplat niciodată acel accident.
Băiatul zâmbi în colțul gurii, ridicându-se în genunchi într-un moment în care fata nu era atentă la el, și o trase cu putere sub el.
-Demonii au nevoie și de altceva. spuse zâmbind pervers, mușcându-și buza inferioară. Stătea în mâini deasupra ei, privind-o insistent, privirea cazându-i pe formele acesteia și talia ei subțire.
În acel moment i se făcu foame, dar nu o foame oarecare, ci foamea unui demon. Știa cât de apetisant era sufletul fetei, ce demon i-ar fi putut rezista? Ochii săi deveniră roșii, asemeni unui vampir, iar expresia lui deveni una serioasă. Nu putea să își încalce contractul chiar în acel moment, ar fi însemnat să fie și el condamnat, dar nu își putea reveni.
Încetul cu încetul începu să se apropie de chipul fetei, privirea pătrunzătoare și înfricoșătoare încă aflându-se în ochii lui.

_________________
This is my coup d'etat~The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mswbdeEHpM1rw5g2io1_500
Sus In jos
Park Seo Min

Park Seo Min

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Right in front of you .

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeVin Sept 13, 2013 2:52 pm

Minnie îşi muşcă obrazul pe interior, îndreptându-şi cu totul atenţia la televizor, încercând să uite de toată scena aceia din baie. Oricum ea se prefăcea că nu se întâmplase niciodată, era alegerea corectă având în vedere că nu vroia ca băiatul să o necăjească şi cu asta.
Într-un moment de neatenţie se trezi cu el deasupra ei, strâmbând din nas când văzu acel zâmbet pervers şi mutându-şi privirea de la el când îşi muşcă buza, vrând să îi arâte că îl respinge doar prin gesturi deşi se părea că băiatul doar o ignora, privirea lui fiind aţintită spre alte părţi ale corpului ei.
Se încruntă puţin când îl văzu brusc serios şi cu acei ochi roşi, începând să se piardă uşor, uşor în influenţa lui. Mări ochii când văzu cum băiatul se apropie ameninţător de chipul ei, respiraţia ei devenind din ce în ce mai rapidă, inima luându-i-o la alergat. Când distanţa fu prea mică pentru confortul ei, Minnie îşi aminti de iepuraşul din mâinile sale. Îl ridică rapid şi îl poziţionă fix în faţa demonului, presându-i-l pe chip, acoperindu-l cu totul, astfel încât fata nu mai putea să îl vadă şi nici el pe ea.
Îşi trecu lent limba peste buze şi îşi luă puţin curaj pentru a ridica unul dintre genunchi, acesta ajungând între picioarele băiatului, ameninţându-i mărimea de care el era atât de mândru.
-Pune-ţi pofta-n cui, Ciél. Sunt sigură că demonii au nevoie şi de organe genitale. zise serioasă, apăsându-şi puţin genunchiul pe umflătura din pantalonii băiatului, arâtându-i că era serioasă. Încerca să se încurajeze singură în gând şi să-şi calmeze emoţile şi ruşinea, rare fiind momentele când ea îl ameninţa pe el.

_________________
When you're gone
Will I lose control?
You're the only road I know
You show me where to go
Who will drive my soul?
The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mbyw01N6sJ1qjp8d7o1_500_large
Sus In jos
Kwon Ciél

Kwon Ciél

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Moon

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeVin Sept 13, 2013 3:14 pm

Băiatul fu oprit de iepusarul de pluș pe care fata îl avea în mână de mai înainte. Câteva secunde mai târziu simți o durere puternică între picioarele lui, mai exact la minunata lui bărbăție. Scoase un "ahh" puternic pe buze și își reveni instantaneu la normal, lăsându-se pe spate, încă simțind durerea. Chiar dacă era un demon, tot putea să simtă durerile în punctele slabe ale corpului său, mai ales la prea-iubitul sau junior.
Culoarea ochilor reveni la normal iar el avea o expresie de-a dreptul amuzantă pe față.
-Ce ți-a trecut prin cap?! o întrebă serios și uimit. Pentru câteva secunde se uită la ea, dar apoi realiză ce s-ar fi putut întâmpla dacă fata nu l-ar fi oprit.
-Nu mai contează... Sunt un idiot, îmi pare rău. spuse, așezându-se turcește și aplecându-și capul, punându-și mâinile în păr și ciufulindu-l. Se simțea cel mai mare prost de pe pământ, se simțea o rușine pentru ceea ce simțise mai devreme. Cum să aibă impulsul de a îi devora sufletul? Era ceva inacceptabil.
Băiatul oftă, întorcăndu-se cu tot corpul spre televizor, fără să mai spună nimic.

_________________
This is my coup d'etat~The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mswbdeEHpM1rw5g2io1_500
Sus In jos
Park Seo Min

Park Seo Min

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Right in front of you .

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeVin Sept 13, 2013 3:28 pm

Fata aruncă brusc iepuraşul peste capul lui, uitându-se speriată la el când îl auzi, retrăgându-şi brusc genunchiul, gândindu-se că poate exagerase deşi o meritase din plin. Se uită atentă la el, expresia ei arâtând mult mai multe emoţii decât o făcuse vreodată: era amuzată, speriată, îi venea să râdă, ba se considera vinovată, ba era mândră de fapta ei. Oftă lung, continuând să îl privească, zâmbindu-i larg când reuşi să vorbească fără să aibă vreo voce piţigăiată ca în desene după aşa ceva.
-Credeam că ai poftă de omletă şi nevoie de trezirea la realitate. zise amuzată cumplit, făcându-i scurt şi în joacă cu ochiul.
Îşi strânse buzele într-un botic simpatic, dând rapid din cap în semn afirmativ.
-Da, îmi place când recunoşti. râse scurt însă după privirea îi deveni serioasă, mutându-şi o mână pe umărul lui şi una pe spatele său, începând să îl maseze uşor.
-Este în regulă, cred. zâmbi slab şi îşi retrase rapid mâinile de pe corpul lui, ridicându-se rapid în picioare şi mutându-se în faţa lui. Îţi este foame? Sau..ai nevoie de gheaţă pentru amicul tău? întrebă rânjind, degetul ei arâtător fiind îndreptat spre bărbăţia lui, fata încercând să se abţină din râs şi arâtând că este cât pe posibil indiferentă, nepăsându-i că îl văzuse gol, deşi în capul ei era o ameţeală pură şi simţea că îi vine să intre în pământ de ruşine.

_________________
When you're gone
Will I lose control?
You're the only road I know
You show me where to go
Who will drive my soul?
The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mbyw01N6sJ1qjp8d7o1_500_large
Sus In jos
Kwon Ciél

Kwon Ciél

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Moon

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeVin Sept 13, 2013 3:54 pm

"Este in regulă, cred.", acestea fiind vorbele fetei. Seo Min nu avea nici o vină, de data asta se învinovățea singur. Cu toate pericolele care o pășteau, nu putea fi și el unul dintre acelea.
Își umezi buzele, îndreptându-și treptat privirea spre tânără, analizându-i scurt expresia și înțelegându-i imediat intențiile. Surâse scurt, din nou în acel mod adorabil, și o apucă de încheietura mâinii care arăta spre bărbăția lui. Fetei chiar nu îi era rușine să spună unele lucruri? Îi plăcea la nebunie personalitatea ei. Surâse din nou.
-Spune-mi, îi zise lent și calm, uitându-se fix în ochii ei, făcând o mică pauză și continuând apoi: Nu îți e frică de mine după ce era să îți fac? o întrebă ridicând o sprânceană, fiind curios de răspunsul ei.
-Și totuși da, îmi e foame și n-ar strica un pic de gheață. adaugă, ironizând atmosfera dintre cei doi. Îi dădu drumul la mână, întinzându-și un braț pe spătarul canapelei, continuând să se uite la ea.

_________________
This is my coup d'etat~The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mswbdeEHpM1rw5g2io1_500
Sus In jos
Park Seo Min

Park Seo Min

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Right in front of you .

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeVin Sept 13, 2013 4:12 pm

Zâmbi puţin când îl auzi surâzând, bucurându-se că nu era prea multă tensiune între ei după toată scena aceia. Sinceră să fie au fost câteva secunde în care schimbarea sa bruscă de comportament o speriase cumplit, însă ştia că nu avea cum să îi facă rău, continua să creadă asta cu tărie. Acel zâmbet micuţ se transformă în unul mai mare când Ciél surâse din nou, însă începu să dispară lent când realiză că o apucase de încheietură, o privire curioasă şi suspicioasă apărându-i pe chip.
Clipi de câteva ori şi se gândi la un răspuns bun. Oare să fie sarcastică ca deobicei sau să îi dea răspunsul sincer? Dădu scurt din umeri şi dădu uşor din cap în semn negativ, privindu-l seriosă.
-Nu ai putea să îmi faci niciodată rău, eu asta cred. zise pe tonul ei serios, nu atât de rece şi sec ca deobicei, alegând să îi zică răspunsul sincer.
Râse scurt şi începu să se mişte spre bucătărie, uitându-se peste umăr la blondin în timp ce mergea cu paşi lenţi.
-Atunci ridică-te în picioare şi urmează-mă, nu o să mănânci în sufragerie şi nici gheaţa nu o să ţi-o aduc la nas. Trebuie să meriţi, deci succes la deplasare. se opri în loc şi se întoarse cu faţa la el, având mâinile încrucişate la piept, stând rezemată de tocul uşii de la bucătărie, picioarele ei fiind deasemenea încrucişate şi privirea ei amuzată aţintită spre băiat.
-Ce s-a întâmplat? Ce mai aştepţi, perfectule? întrebă sarcastică, plimbându-şi leneşă o mână prin păr, jucându-se cu firicele din părul ei, din când în când prefăcându-se că se uită la ceasul inexistent de pe încheiatura sa doar ca să îl enerveze pe demon.

_________________
When you're gone
Will I lose control?
You're the only road I know
You show me where to go
Who will drive my soul?
The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mbyw01N6sJ1qjp8d7o1_500_large
Sus In jos
Kwon Ciél

Kwon Ciél

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Moon

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeVin Sept 13, 2013 4:49 pm

După ce îi auzi răspunsul, își jură că nu avea să îi facă vreodată rău. În cine mai putea avea încredere dacă și el își ieșea din minți? Cu toate astea, nu a jurat că nu avea să se mai atingă de ea cu scopuri perverse, hehe.  
Blondul oftă sec când o auzi, nu avea niciun chef să se ridice, dar până la urmă și demonii aveau nevoie să mănânce iar apetitul sau era de două ori mai mare ca cel uman. Așteptă vreo două minute înainte să se ridice, pentru prima dată simțindu-se leneș.
În cele din urmă se ridică, își întinse oasele ca și când hibernase o lună întreagă și se îndreptă cu pași lenți spre bucătărie, aproape târându-se pe picioare. Îi mai era și greu din cauza că bărbăția lui era destul de amorțită din cauza loviturii de mai înainte.
-Sunt aici, puștoaico. îi spuse ironic, chiar dacă erau doar doi ani diferență între cei doi. Deci ce mâncăm? o întrebă trecând pe lângă ea fără să o privească, mergând direct spre frigider.  
-Recunoaște că ți-a fost dor să petreci timpul cu mine. spuse, zâmbind cu toți dinții, arătându-și dantura perfectă la vedere. Și îți zic că și mâine sunt liber. adaugă, deschizând frigiderul.

_________________
This is my coup d'etat~The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mswbdeEHpM1rw5g2io1_500
Sus In jos
Park Seo Min

Park Seo Min

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Right in front of you .

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeSam Sept 14, 2013 2:07 am

În sinea ei râdea şi se încrunta în acelaşi timp. Într-un fel era foarte amuzată şi mândră de lovitura pe care i-o aplică având în vedere că îl trezi la realitate, însă în celălalt se simţea prost şi ruşinată că a recurs la aşa ceva. Oftă scurt, ţuguindu-şi buzele când acesta o alintă cu acel cuvânt enervant. Pâna la urmă nu era o diferenţă atât de mare între ei.
-Bine tataie. zise şi ea pe acelaşi ton ca al lui, plesnindu-i uşor braţul când trecu pe lângă ea. Intră şi ea în bucătărie după el, rezemându-se de masă în timp ce îl privea atentă.
-Am poftă de pizza. dădu scurt din umeri şi îşi îndreptă privirea spre geamul micuţ al bucătăriei, mintea ei fiind complet în altă parte, o întrebare stresând-o încontinuu.
Bufni imediat în râs când îl auzi, privirea ei mutându-se spre spatele lui, brusc devenind serioasă. Poate că îi fusese dor într-o oarecare măsură de el, se simţea prea singură în apartamentul ăsta.
-Pledez nevinovată. Poate ţie ţi-a fost dor de mine. zise jucăuş şi chicoti scurt, zâmbindu-i înapoi când acesta îşi arâtă zâmbetul perfect.
Clipi de câteva ori şi începu să se joace cu degetele sale între ele, vrând să pară că această informaţie nu o prea interesa.
-Oh, de ce? întrebă scurt, privirea ei fiind spre degetele ei care erau cele mai interesante în acel moment.
Trase o gură mare de aer şi se uită la el serios.
-Ciél, îi rosti numele pe un ton calm, încă privindu-l, cât de mult îmi vrei sufletul? întrebă deodată, simţindu-se eliberată de întrebarea asta care o tot apăsa pe creier de ceva timp încoace.

_________________
When you're gone
Will I lose control?
You're the only road I know
You show me where to go
Who will drive my soul?
The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mbyw01N6sJ1qjp8d7o1_500_large
Sus In jos
Kwon Ciél

Kwon Ciél

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Moon

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeSam Sept 14, 2013 3:01 am

Își mări ochii când văzu că defapt frigiderul era pe jumătate gol; vedea doar niște sticle de apa, una de suc, maioneză și conserve de pește. În acel moment se întrebă ce fel de mâncare mâncase fata în ultimele zile. Luă în mână batonul de maioneză și se uită la data de expirare pe ambalaj; expirase de două zile deja.
Oftă scurt, îndreptându-și privirea spre ea, gândindu-se că mai întâi trebuia să dea comandă de pizza și să aștepte douăzeci de minute până ce ajunge.
-Mie mi-a fost dor de tine. îi spuse direct, fără vreo expresie anume pe față.
Își luă o sticla de apă din frigider, închizându-l apoi cu o mișcare delicată. Își luă apoi un pahar de sticlă din dulap și își turnă apă până la jumătatea acestuia. Toate aceste mișcări le făcea foarte rapid și cu atenție, îi puteai spune că era un ninja.
Nu îi răspunse la prima întrebare, se prefăcu că nu o auzise. Avea și el motivele lui, poate că într-o zi avea să i le dezvăluie, dar până atunci erau strict problema lui.
Se întoarse spre ea cu paharul în mână când o auzi chemându-l pe nume, rezemându-se de tejghea și îndreptându-și treptat privirea spre tânăra din încăpere. Expresia de pe față lui rămase aceiași când auzi 'marea' întrebare.
Cum ar fi putut să-i răspundă? Își mări ochi intentionat, făcându-i să devină roșii pentru două secunde, doar ca să o sperie puțin pe fată. Rânji scurt, uitându-se la ea.
-Îl vreau, nu știu cât de mult... făcu o pauză. Dar încă nu am nevoie de el. îi spuse, luând apoi o gură din pahar și terminând toată apa.
-Dacă încă mai sunt aici, înseamnă că sunt interesat de sufletul tău, știi că eu nu mint. Dar e mult prea devreme să mă întrebi asta. îi spuse direct.
Se apropie cu pași mici de ea, punându-și mână pe masă, peste a ei.
-Seo Min, nu mai pleca o secundă de lângă mine. îi spuse cu o expresie serioasă pe față, vizibil arătând că era îngrijorat și că ceva nu era în regulă, dar nu îi spunea ce.

_________________
This is my coup d'etat~The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mswbdeEHpM1rw5g2io1_500
Sus In jos
Park Seo Min

Park Seo Min

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Right in front of you .

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeSam Sept 14, 2013 3:36 am

Zâmbi puţin în colţul gurii şi îşi lăsă capul pe o parte, făcându-i scurt cu ochiul.
-Ştiam! râse scurt şi îşi trecu o mână prin păr, privind gesturile băiatului deşi mintea ei era în altă parte. Oare de ce nu îi spusese şi ea că îi fusese dor de el? Desigur că orgoliul ei era prea mare şi îi păsa mai mult de el decât să îi zică adevărul băiatului. Îşi lăsă puţin capul pe spate şi privi absentă tavanul până când răspunsul mult dorit veni.
Îşi îndreptă din nou privirea spre el, dând în semn afirmativ din cap, arâtând că înţelege ceea ce zice, nearâtându-se speriată de culoarea roşie a ochilor lui, era deja obişnuită cu ea.
-Mhm, ştiu. Oricum cred ca mai ai de aşteptat ani buni. zise sec şi îşi trecu limba peste buze, umezindu-şi-le rapid.
Pieptul i se ridică puţin în faţă, rezemându-se mai mult de masă, lăsându-şi uşor capul pe spate, având grijă să nu fie prea aproape de chipul băiatului când acesta se apropiă de ea. Îl privi fără vreo expresie anume în ochi până când privirea îi fugi spre mâna lui care o ţinea pe a ei.
Oftă şi îi zâmbi scurt, retrăgându-şi uşor mâna din strânsoarea lui. Nu îşi dădea seama ce îl apucase deodată dar poate doar exagera.
-Da pai, tocmai mă gândeam să mă duc să îmi iau telefonul şi să sun după pizza, o să dureze mai mult de o secundă. Rezişti? întrebă chicotind, luând totul ca o glumă deşi vedea expresia serioasă şi îngrijorată a băiatului. Nu îi plăceau când lucrurile deveneau foarte serioase, fiind speriată deobice când demonul era aşa.
-Sau..vorbeşti serios? Ce se întâmplă? îi adresă alte întrebări şi îl privi cu o sprânceană ridicată, aşteptând să îi audă răspunsurile.

_________________
When you're gone
Will I lose control?
You're the only road I know
You show me where to go
Who will drive my soul?
The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mbyw01N6sJ1qjp8d7o1_500_large
Sus In jos
Kwon Ciél

Kwon Ciél

Mesaje : 13
Data de înscriere : 12/09/2013
Localizare : Moon

The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitimeSam Sept 14, 2013 3:12 pm

Își încruntă puțin sprâncenele când văzu că fata nu luase în serios ceea ce îi spusese. CiA©l glumea el cât glumea, dar nu îi plăcea să îi fie luate în glumă cuvintele atunci când erau extrem de serioase.
Își ridică o sprânceană, dând afirmativ din cap când Seo Min înțelesese că el defapt nu glumea deloc. Venise momentul să îi spună, ea trebuia să știe că putea fi în pericol dacă nu stătea prin preajma băiatului mai des.
-Ești conștientă că din momentul în care ai făcut pactul cu mine viața ta nu putea să mai fie la fel, nu? îi spuse, uitându-se fix în ochii ei, sperând că aceasta să nu își ia privirea de la el, căci nu îi plăcea să vorbească cu cineva care nu îl privea drept în ochi.
-Nu spun că ești în pericol, niciodată nu vei fi în pericol, dar ar fi mai bine dacă ai sta doar cu mine pentru o perioadă. îi mai spuse, zâmbindu-i blând apoi și punându-i o mână pe obraz, mangaindu-i fruntea iar apoi părul.
Asta era tot ce trebuia să știe pe moment. Nu voia să îi ascundă nimic, dar încă nu era momentul potrivit. Făcu câțiva păși în spate, făcându-i spațiu să treacă.

_________________
This is my coup d'etat~The one who drive my soul. Privat. Tumblr_mswbdeEHpM1rw5g2io1_500
Sus In jos
Continut sponsorizat
The one who drive my soul. Privat. Empty
MesajSubiect: Re: The one who drive my soul. Privat.   The one who drive my soul. Privat. Icon_minitime

Sus In jos
 
The one who drive my soul. Privat.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
sinners :: Come at the show? :: Apartamente-
Mergi direct la: