sinners
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

sinners

Rp, Krp, Kpop rp, roleplay, real rp.
 
AcasaAcasa  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

 

 I’m in an unknown place, as if it is a different world.

In jos 
AutorMesaj
Kim Jongin

Kim Jongin

Mesaje : 3
Data de înscriere : 07/09/2013

I’m in an unknown place, as if it is a different world. Empty
MesajSubiect: I’m in an unknown place, as if it is a different world.   I’m in an unknown place, as if it is a different world. Icon_minitimeSam Sept 07, 2013 9:50 am

Pământul se bucură de ultimele raze fiebinţi ale soarelui, de mângâierea timidă a acestora, lăsând pământul cuprins într-o amorţeală subită, de adierea brizei care mai răcoreşte puţin fierbinţeala, iar momentul apusului, cu vraja sa magică își face apariția… Încet, încet, soarele păleşte, strălucirea arzătoare se domoleşte, căldura de afară se preschimbă în răcoare iar cerul se învăluie în întuneric. Păşeşte apăsat, lent, fără nici o grabă, de parcă el însuşi ar fi controlat timpul. Irișii lui erau acum de un cafeniu intens, erau limpezi și calmi. Calmi? Nu. Era o fire impasibilă, în cele mai întâlnite cazuri.
Ridică lent gulerul jachetei cât să-şi acopere gâtul albicios, mâinile se afundă în adâncimea buzunarelor iar un oftat îi părăseşte buzele perfect definite.  Era o linişte ca şi cum totul îngheţase. Era întuneric şi era frig. Stelele se pierduseră în neant lăsând ceaţa neagră, densă şi nesănătoasă să învăluie miezul de noapte. Jongin păşeşte pe covorul de frunze moarte aduse de vântul nemilos, sfărâmate pe dalele de piatră, acoperind pământul umed ca nişte solzi. Un adevărat domeniu părăsit, pustiu, în acel moment părea uitat de vreme.
Ce caut aici? Privirea se lasă treptat în jos, paşii devenind mai apăsaţi, mai domoli, respiraţia fiindu-i adâncă. Ce fel de gară este aceasta? încearcă să conştientizeze spaţiul pe care îl călca, însă efortul era departe de reuşită. Ar fi vrut să plece, ar fi vrut să rămână. Nimeni nu i-ar fi cerut socoteală de faptele ce avea să le săvârşească. Unde ai să te duci? Pufneşte slab, într-un soi de dezgust, oprindu-se atunci în loc. O dată cu acesta, parcă se opreşte şi timpul şi spaţiul, şi tot ce ar mai fi putut cuprinde viaţa. Se rezemă cu spatele de zidul îngheţat, şi, degajat, fără a mai schiţa vreun alt gest scoate din jacheta sa pachetul de ţigări. Doar o privire în jur, fără o intenţie anume; se aude scurt sunetul brichetei, un nor de fum înălţându-se asemeni unei năluci în cele din urmă spre cer.

_________________

The closer you get, the more you'll get hurt.
I’m in an unknown place, as if it is a different world. Tumblr_msbguofER41sh4y0xo1_500
Sus In jos
Jung Soojung

Jung Soojung

Mesaje : 3
Data de înscriere : 07/09/2013

I’m in an unknown place, as if it is a different world. Empty
MesajSubiect: Re: I’m in an unknown place, as if it is a different world.   I’m in an unknown place, as if it is a different world. Icon_minitimeSam Sept 07, 2013 11:37 am

Se încruntă vizibil, privirea sa mişcându-se spre fiecare colţ întunecat al camerei sale. Credea că totul este gata, nu avea să uite nimic, nu avea să lase nici o urmă în spatele ei, voia doar să termine şi să dispară cu totul. Respiră adânc, verificarea ei fiind un succes. Rucsacul era gata conţinând toate lucrurile pe care ea le avea de preţ şi ei bine, cu siguranţă erau foarte puţine. Biletul de tren îl avea în mână, privind în gol ora scrisă pe acesta, până la urmă mai avea doar jumătate de oră până când trenul acela avea să fie considerat marele ei salvator.
Ieşi cu paşi atenţi din camera ei, privirea fugindu-i rapid spre uşa dormitorului tatălui ei. Era linişte. Deobicei fata iubea liniştea, dar când aceasta venea din partea tatălui ei nu era de bine. Ştia că bărbatul nu doarme, ştia că era nervos ca deobicei şi că în curând avea să dea buzna în camera ei, altă rundă de bătaie nemeritată avându-şi locul. Krystal clipi de câteva ori, uitându-se jos spre mâna ei care strângea cu putere clanţa uşii sale fără ca măcar să realizeze. Ura ei era mare şi simţea nevoia să o elibereze chiar acum. Era tentată de bricheta aflată în buzunarul ei. Era tentată să dea foc casei acesteia cu ea imediat după ce a ieşit pe uşă. Dar de ce să facă asta? Cât timp avea să plece, nu o mai interesa altceva.
Se îndepărtă uşor de uşă, strângând cu putere una dintre corziile rucsacului. Acum ori niciodată, Soojung. îşi spuse singură, paşii ei lenţi ducând-o în sfârşit spre uşa salvatoare. Puse mâna pe clanţă, tresărind scurt când îşi auzi numele strigat, frica intrându-i imediat în sistem. Simţea cum privirea i se înţeţoşa, voia să plângă, să o lase baltă şi să cedeze, dar nu..acum trebuia să fie tare. Apăsă rapid clanţa, ieşind în fugă din casă, înainte ca tatăl ei să o prindă de păr.
" Soojung! Copil prost, mişcă-te înapoi în casă! " fata nu îl ascultă, încă fugea rapid, având ciudatul sentiment că cineva o urmăreşte, posibil nu doar cu privirea.
Norocoasă era că a sa casă nu era departe de gara, poate era prea aproape, având în vedere că în fiecare seară putea auzii trenurile, visând şi ea la propria libertate care în sfârşit era aproape.
Clipi rapid, vântul rece dându-i fiori, încreţindu-i buzele şi făcându-i ochii să lăcrimeze uşor. Ştia că lacrimile nu se formaseră doar din cauza vântului aspru, avea destule motive, era fericită şi tristă în acelaşi timp, însă nu ştia care sentiment predomina, teama aceea că tatăl ei avea să o găsească şi să o tortureze din nou, o speria cumplit.
Se opri preţ de câteva secunde, uitându-se printre gene în spatele ei. Negru. Nu era nici urmă de mişcare aşa că începu din nou să fugă până când ajunse în gară, fiind destul de obosită, respiraţia ei fiind accelerată.
Realiză deabia atunci că biletul era strâns cu totul în pumnul ei, subţirea foaie fiind aproape ruptă. Oftă lung şi o îndreptă, ridicându-şi capul spre cerul negru, privirea ei fiind încă puţin înţeţoşată.
" Aproape am reuşit. " spuse pe un ton scăzut, rezemându-şi spatele de un perete, lăsându-şi rucsacul pe un umăr, începând să caute înăuntru după pachetul ei de ţigări.

_________________

I'm not the type to get my heart broken
I'm not the type to get upset and cry
'Cause I never leave my heart open
Never hurts me to say goodbye.
Don't use your heart, it only makes you slow.

I’m in an unknown place, as if it is a different world. Tumblr_mqfvc6mpv31rqdsszo1_500


Ultima editare efectuata de catre Jung Soojung in Dum Sept 08, 2013 4:41 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Kim Jongin

Kim Jongin

Mesaje : 3
Data de înscriere : 07/09/2013

I’m in an unknown place, as if it is a different world. Empty
MesajSubiect: Re: I’m in an unknown place, as if it is a different world.   I’m in an unknown place, as if it is a different world. Icon_minitimeDum Sept 08, 2013 2:26 am

Să plec? Să nu plec... îşi repetă în gând, privirea fiindu-i pierdută în gol, într-un abis al pierzaniei în care greu s-ar mai fi găsit pe sine sau cineva, să fi îndrăznit să-l tragă de acolo. Inspiră fumul nociv în plămâni, lăsându-se ameţit de plăcerea, de calmitatea pe care i-o însuşea tot acel proces. Era indecis. Acel sentiment vrând să-i stârnească nervozitatea din străfundurile întunecate ale sufletului său. Avea suflet? Pufneşte slab, un zâmbet mişel pictându-se pe buzele uşor uscate.
Îşi priveşte tutunul ce nu mai avea mult până ce ar fi ajuns până la filtru, iar atunci se încruntă. Situaţia în care se afla, împrejurările , consecinţele ce avea să-l urmeze şi să-l supună unor acţiuni de care nu ar fi fost pe întreg mulţumit, îl fac să devină mai agitat. Şi-ar fi dorit să se fi îndepărtat de acel loc, să-i fi dat foc. Să fac asta? Ar fi avut puterea aceasta, dar cu ce rost? Expiră fumul în cercuri ce se dizolvau în aer, lăsându-şi chipul lent pe spate. Avea să-şi înceapă jocul în care furia interioară ar fi cauzat un dezastru apocaliptic, ireparabil, unul ce nu i-ar fi adus zâmbetul pe buze, ci unul pe care l-ar fi mulţumit în adâncimea sufletului întunecat. Era pierdut, se regăsea de cele mai multe ori printre furie. Dar nu una bruscă, ci una ce s-ar fi desfăşurat într-un ritm scăzut, într-o calmitate de nedescris, de neînchipuit.
Îşi înclină privirea, analizând porţiunile de ciment murdare, călcate de timp şi indiferenţa oamenilor. Chiar şi el s-ar fi regăsit acolo. Ba mai mult, ce căuta acolo? Unde voia să ajungă? Îşi subţiază buzele , căutând iar prin buzunarele adânci pachetul de ţigări şi bricheta rătăcită.
Şirul gândurile iau sfârşit; o prezenţă ce îi tulbură liniştea se apropie cu paşi repezi de locul în care se afla el. Ce era cu toată acea disperare pe care o dispunea? Curiozitatea îşi face drum către Jongin, determinându-i ca privirea să se înguste pentru o fracţiune de secundă. Îi ascultă tonul scăzut, îi simte oboseala ce-i străpungea chiar şi oasele. Însă nu reacţionează sub nici un fel, rămâne în loc. Deşi erau despărţiţi de o bucată de zid rece şi umedă, el preferă să nu se mişte. Doar îşi înclină chipul în direcţia ei, aprinzând din nou un alt tutun. Ah, la naiba cu viciul ăsta.
" Să reuşeşti, ce? " un glas viril, profund şi totuşi plăcut auzului vibrează în aer. Fumul provocat de acea ţigară se transforma într-o ceaţă ce îi învăluia chipul, provocând acea latură a misterului. Nu o făcea intenţionat, mai ales să-i îngrijoreze simţurile.

_________________

The closer you get, the more you'll get hurt.
I’m in an unknown place, as if it is a different world. Tumblr_msbguofER41sh4y0xo1_500
Sus In jos
Jung Soojung

Jung Soojung

Mesaje : 3
Data de înscriere : 07/09/2013

I’m in an unknown place, as if it is a different world. Empty
MesajSubiect: Re: I’m in an unknown place, as if it is a different world.   I’m in an unknown place, as if it is a different world. Icon_minitimeDum Sept 08, 2013 5:53 am

Calmează-te.. era ceea ce îşi repeta încontinuu în minte, în timp ce degetele îi tremurau pe fermoar, mişcările ei fiind zbuciumate, arâtând doar cât de speriată era. Respira cu buzele între deschise, aerul fierbinte ieşind rapid, formând în jurul ei aburi călduţi însă şi un zgomot deranjant pe care îl ura. Se aplecă puţin şi lăsă rucsacul pe cimentul rece, deschizându-l cu totul şi începând să caute agitată pachetul ei de tutun, singurul remediu pe care îl avea când mâinile începeau să îi tremure, mintea i se întuneca şi corpul nu mai voia să o asculte. Era penibil. Penibil cum o adolescentă cu atacuri de panică găsea calmantul într-un factor dăunător, însă adevărul este că lucrurile care nu îţi fac bine sunt cele care deobicei îţi aduc cea mai mare plăcere. Logica este prostească.
Apucă pachetul de ţigări şi îl scoase rapid, cu mâna sa liberă împingând rucsacul într-o parte, făcându-l să se sprijine de piciorul ei, în timp ce ea îşi îndreptă spatele, corpul ridicându-i-se mecanic, spatele ei făcând din nou contact cu zidul rece şi umed care într-un fel avea puterea să îi dea fiori prin materialul gecii sale de piele.
Deschise pachetul şi lua una dintre ţigări, degetul mare şi cel arâtător mulându-se rapid pe această, fata încercând să-şi controleze tremuratul; îşi mută tutunul între buze, cu o mână adăpostind pachetul în buzunarul gecii, cu cealaltă căutând bricheta prin buzunarele jeanşilor ei, apucând-o şi strângând-o rapid în pumn când o găsi. Îşi ridică scurt privirea spre cer, colţurile buzelor sale ridicându-i-se uşor în sus într-un zâmbet melancolic şi amar. Se miră că tatăl ei nu alergase după ea, se aştepta să continue să o fugărească şi să ţipe, să o prindă şi să o închidă undeva, dar spre norocul ei bărbatul probabil se bucura că a scăpat de o povară.
Dădu de câteva ori din cap, câteva şuviţe de păr mutându-se leneşe pe chipul ei, acoperind o mică porţiune din el. Suflă iritată pe nas, câteva fire dându-se la o parte de pe buzele ei aproape îngheţate şi de pe marginiile ţigării. Îşi ridică bricheta spre buze, palma mâinii sale libere stând în faţa ca un acoperământ, nelăsând vântul să o deranjeze.
Simţi cum bricheta îi alunecă printre degete când o voce profundă o făcu aproape să sară în sus, dându-şi seama că persoana care vorbise era chiar foarte aproape de ea. Se dădu câţiva paşi în spate şi îşi scoase ţigara dintre buze, privirea ei mutându-se spre acel băiat misterios, chipul său fiind înconjurat de acel fum cu, care ea era prea bine obişnuită. Acelaşi obicei prost.
Sprâncenele i se ridicară uşor, rămânând cu buzele între deschise şi cu privirea pierdută spre el, Soojung încercând să pătrund prin acea ceaţă din jurul lui. Parcă nu avea cuvinte. Nu ştia ce să îi răspundă, până la urmă ce rost avea să îi zică unui străin ce avea ea în minte sau cu ce se confrunta? Era într-o gară deci un lucru era evident, acela că voia să plece undeva. Expiră adânc, pentru câteva secunde bune imaginându-şi că cel care vorbise era tatăl ei, acest gând făcând-o să tremure şi să vrea să o ia la fugă din nou.
Îşi muşcă nesigură limba, întorcându-şi capul în partea dreaptă, privirea ei mutându-se de la chipul băiatului care încet, încet ieşea la iveală din acea ceaţă. Vârful limbii sale se mişcă lent pe buza ei inferioară, înainte să muşte colţul acesteia cu putere, mintea ei încă gândindu-se la un răspuns.
" Nu te cunosc. " cuvintele îi ieşiseră lent printre buze, pe un ton uşor tremurat şi speriat, privirea ei fiind încă departe de cea a străinului. Îşi mută din nou ţigara între buze, devenind din ce în ce mai nerăbdătoare, aprinzând-o cu un zgomot scurt al brichetei, punând-o după din nou în buzunarul jeanşilor ei.
Ochii ei reci şi goi se îdreptară încă odată spre umbra băiatului, fumul ieşindu-i uşor printre buze, făcând-o pe fată să îşi închidă ochii pentru câteva secunde, simţindu-se din nou liniştită şi relaxată. Mai trase câteva fumuri şi se rezemă din nou de zid, piciorul său stâng ridicându-se, talpa fiind apăsată cu putere de materialul rece.
" Reuşesc să scap de viaţa asta şi să o iau de la capăt. " tonul ei de această dată fusese mult mai liniştit şi oarecum mai înviorat, gândurile unei vieţii noi fiind destul pentru a o face pe Soojung să zâmbească subtil pentru câteva secunde.

_________________

I'm not the type to get my heart broken
I'm not the type to get upset and cry
'Cause I never leave my heart open
Never hurts me to say goodbye.
Don't use your heart, it only makes you slow.

I’m in an unknown place, as if it is a different world. Tumblr_mqfvc6mpv31rqdsszo1_500
Sus In jos
Continut sponsorizat
I’m in an unknown place, as if it is a different world. Empty
MesajSubiect: Re: I’m in an unknown place, as if it is a different world.   I’m in an unknown place, as if it is a different world. Icon_minitime

Sus In jos
 
I’m in an unknown place, as if it is a different world.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
sinners :: Gara-
Mergi direct la: