sinners
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

sinners

Rp, Krp, Kpop rp, roleplay, real rp.
 
AcasaAcasa  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

 

 a dream with no significance.

In jos 
AutorMesaj
Jessica Park

Jessica Park

Mesaje : 7
Data de înscriere : 07/09/2013

a dream with no significance. Empty
MesajSubiect: a dream with no significance.   a dream with no significance. Icon_minitimeSam Sept 07, 2013 4:43 am

Isi plimba privirea prin jur, parea dezorientata ca si cum nu avea idee unde e, de parca era un copil mic ce s-a pierdut de mama sa, in realitate nu era asa, in realitate stia exact unde e, venea saptamanal in parcul de distractii, ii placeau toate acele carusele, sau jocuri unde puteai castiga chestii, desi ea deseori pierdea tot se juca, i se parea distractiv. S-a asezat pe o banca dandu-si usor cateva suvite de par dupa ureche, nu stia unde sa se duca, si defapt, in ce sa se mai dea. Isi tinea mainile pe picioarele apropiate privind in jos, se bosumfla si ofta, ce putea sa mai faca acolo? Erau multe lcouri unde putea sa mearga, insa, deja le incercase pe toate, si singura parca nu era tocmai atat de distractiv.
Nu era buna cand venea vorba sa-si faca prieteni, toti se plictiseau de ea si uneori se simteau enervati de comportamentul ei, dar asta nu o facea sa se dea batuta pentru a-si cauta alti prieteni, cei mai buni ii pierduse din cauza ca se muta foarte des, si ii era din ce in ce mai greu sa-si faca altii noi.

outfit

_________________
Wondering why we bother with love if it never lasts.
a dream with no significance. Tumblr_lqdtx9vZ3z1qlpxhao1_500
Sus In jos
Jung Tae Jun

Jung Tae Jun

Mesaje : 7
Data de înscriere : 06/09/2013

a dream with no significance. Empty
MesajSubiect: Re: a dream with no significance.   a dream with no significance. Icon_minitimeMar Sept 10, 2013 5:02 am

Plictisit,ale lui picioare se plimbau agale pe stradă plină de siluete a căror diferite forme îi atrăgeau privirea,avea un fetiş,de a studia persoanele străine că pe un obiect de artă încă nedescoperit de ochii critici ai celor care nu înţelegeau că a nu fi o copie e ceea ce te face om,unic şi special.Mâna şi-o da prin par,încercând să-şi dea la o parte şuviţele rebele de culoare negricioasă parcă îşi făcu un plan să-l deranjeze,un oftat îşi găsi scăparea de pe a sale buze rozali puţin pale.Vântul uşor adia,atingandu-i pielea ,contactul imposibil de oprit îl face,o senzaţie de frig îl trece,ah,cât de prost putea să fie,toama bătu deja la uşa,nici nu e de mirarea că era mai răcoros pe afară.La acest gând doar strâmbă din nas indicant clar că nu îi convenea deloc,ura acest anotimp,nu se putea împacă niciodată cu răceală ce i-o făcea cadou de fiecare dată când apărea,fără a uită şi de tremurăturile care îl treceau deseori.Totuşi nu se declara nici vreun fan prea măreţ al anotimpului mult prea călduros,da,lui nu îi plăcea nici una dar nici cealalt,cam ciudat,aşa se consideră,indecis în anumite privinţe cu o persepectivă exclusiv pierdută deseori de lumea în care trăia.
Mâinile le adânceşte în buzunarele pantalonilor,mersul şi-l continuă,puţin îndoit de spate,cam aşa mergea el deobicei,nu avea vreo problema mai aparte dar din obişnuită,deseori apropiaţi îi spun ,,Îndreaptă spatele'' şi Jun doar îşi da ochii peste cap,înţelegea îngrijorarea lor dar până acum credea că a fost destul de clar,era inutil să-ţi baţi capul cu el.Pierdut în gândurile lui,caută o cale de ieşire,dar deja se pierdu-se în mintea lui complexă,era o dezordine totală şi totuşi uneori o puteai găsi luna bec,mai pe scurt goală,lipsită de orice gând.Deodată se opreşte în mijlocul drumului,privirea se plimbă dintr-o parte în altă,deodată o nostalgie îl gâdilă când în faţă îi se arată un parc de distracţii,nici nu ţinea minte când a mai vizitat un astfel de loc.Un zâmbet larg se imprimă pe chipul sau,câteodată îi se făcea dor de ceea ce odată era o plăcere şi îi aducea o bucurie,din nefericire odată cu trecerea anilor totul a rămas în urmă.Un pas face în faţă ,se opreşte,îşi scoate o mânecă din buzunar,ochii curioşi verifică ora indicată de ceas,răsuflă uşurat şi oarecum puţin entuziasmat nu mai pierde nici o secundă,trecuse intrarea ce odată era gigantică pentru el cel din trecut,o fiinţă cât se putea de mică.Dintr-odată surâse,locul îl admira,nimic nu părea schimbat,în a lui concluzie fără logică,crezu că avea să fie destul de gol,dar se înşela,încă mai era întâmpinat de copii şi câţiva adulţi,pierduţi pe ici pe colo.
Standul cu vată de zahăr,parcă îi făcea cu ochiul,nu ezită,se îndrepta direct înspre el şi îşi luase de îndată acea plăcere rozalie,o gustă odată,şi o strâmbătură urmată de un bleah luase naştere,avea să o arunce în cel mai apropiat coş de gunoi.Picioarele le puse din nou în mişcare,până ce observă o tânăra,cam nedumerită,părea pierdută,încet se apropia de ea,se opri în faţă ei,dragandu-şi vocea,o priveşte.
- Scuză-mă că te deranjez,pari puţin cam pierdută,ai nevoie de ajutor?

_________________
As I lose my conscience...
a dream with no significance. Tumblr_m83bgnK3oD1rsskhm a dream with no significance. Tumblr_m83bgum79b1rsskhm
...I hold onto you, who is walking in the thick darkness in my dreams
Sus In jos
Jessica Park

Jessica Park

Mesaje : 7
Data de înscriere : 07/09/2013

a dream with no significance. Empty
MesajSubiect: Re: a dream with no significance.   a dream with no significance. Icon_minitimeMar Sept 10, 2013 6:17 am

Privea bosumflata pamantul dand uneori cu piciorul intr-o pietricica, era un fel de joaca la ea, mai ales ca acum chiar nu stia unde poate sa mearga si ce sa faca, se plictisise de toate jocurile acelea,de toate cursele, le incercase pe toate, si poate nu se plictisise tocmai de ele, se plictisise sa stea singura pe acolo. A scos un oftat lung si si-a dat  cateva suvite de par dupa umar, probabil avea sa stea acolo mult timp, nu stie unde altundeva sa se duca, nu prea cunostea locurile de pe acolo, in afara de acel parc si o cafenea care era destul de aproape de apartamentul sau, insa nu vroia sa se duca acolo, tot singura statea cu siguranta, putea sa intrebe totusi pe cineva de o sala de jocuri, dar era prea timida pentru asa ceva si nu putea sa scoata un cuvant in fata unui nescunoscut, nici macar sa-l opreasca si sa-l intrebe  ceva simplu. Chiar se ura uneori pentru asta, transpira si o lua un val de caldura prin tot corpul de fiecare data cand incerca sa poarte o conversatie cu o persoana noua, si ii era frica de parerea pe care avea s-o lase.
Gandurile i-au fost intrerupte de catre o voce masculina, si-a ridicat usor speriata capul, cu ea vorbea? Privi in jur dezorientat, clar cu ea vorbea, doar la ea se uita, insa ii era lene sa-si foloseasca creierul.
-Aaaa....eu...aaa.. se balbai fata, apoi se ridica repede in picioare, daca avea nevoie de ajutor? Pai avea intr-un fel sau altul, dar in mare parte avea nevoie de o persoana cu care sa stea.
-Da. a spus repede fara sa gandeasca. -Parcul...nu stiu exact unde ma aflu. a mintit aceasta, ura sa minta, dar pe moment se pierduse cu firea si nu stia exact cum sa-i explice tanarului.

_________________
Wondering why we bother with love if it never lasts.
a dream with no significance. Tumblr_lqdtx9vZ3z1qlpxhao1_500
Sus In jos
Jung Tae Jun

Jung Tae Jun

Mesaje : 7
Data de înscriere : 06/09/2013

a dream with no significance. Empty
MesajSubiect: Re: a dream with no significance.   a dream with no significance. Icon_minitimeMar Sept 10, 2013 2:43 pm

O sprânceană şi-o arcui în sus când zări chipul sătenei din faţă să,o privi atentă,observă dezorientarea ce o puteai citi cu uşurinţă după felul cum se uită de jur împrejur.Puţin amuzant de cuvintele răsucite ce nu reuşeau să îşi facă apariţia de pe buzele fetei,surâse,această imagine cu ea balbanidu-se îl ducea cu gândul la un mic copilaş ce-şi pierdu calea de lângă părinţi săi.Nu era foarte familiar nici el cu parcul,căci nu-i mai acordase o vizită cam de la vârstă de opt ani,atunci a fost ultima dată când îl mai zărise,cinstit să fie nu îi ducea dorul,în viaţă au apărut alte distracţii ce-l ţineau ocupat.Atenţia lui se îndrepta înapoi către faţă când această deja reuşise să vorbească,puţin surprins de hotărârea cu care spuse da,afişează doar un zâmbet,fără a se chinui să spună vreun cuvânt această îşi întinde mâna spre tânăra,nu aştepta că această să o accepte ci o luase direct în a să.
- Atunci o să fiu ghidul tău pentru puţin timp,cât îţi arăt parcul,sper că nu te deranjează faptul că te ţin de mâna! Nu se gândise el prea mult,defapt nici nu îi trecu prin cap vreo atenţionare care să îi dea un semnal,a cărui scop ar fi fost să aibă politeţea de a o întreba inaite.Totuşi nu consideră chiar un act de nesimţire ceea ce a făcut,nu ştia exact de ce,probabil din cauza înfăţişare atât de pierdut care denotă incocenta unui copil îi lasă o astfel de reacţie ce îi spunea că trebuie să-i lase prezenţa nedumerită să-şi găsească drumul ce avea să o bage din nou în ceaţă,lăsând-o pierdută din nou prin parc.Confuz,se tot întreba oare de unde ar putea să pornească,erau atâtea locuri pe care putea să îi le arate tinerei,doar că nu ştia de la care să pornească.Vroia să îşi de-a mâna prin par,pentru al ciufuli,dar este oprit de vată pe bată ce încă îi ţinea companie,uită-se complect de ea,ştia că trebuia să se scape de ea când a avut ocazia.
- Ah,poate doreşti nişte vată pe bat,aa..umm desigur asta doar dacă îţi place! Parcă înghiţea puţin în sec,nu înţelegea de ce,dar cuvintele parcă îi se blocau în gât,da,ştia,îi era ruşine,aşa îi se întâmplă de fiecare dată când dădea peste persoană ce-i era străină,încerca să se comporte cât mai normal,nu lasă acest defect să fie evident.Ochii săi îşi schimbau locaţia,când se uită la un stand,când la o maşinărie,un entuziasm îi tresărea prin corp,oarecum îi părea bine că avea pe cineva să-i ţină companie.Clar era un ciudat pierdut într-o lume cu o rată de normalitate mult prea crescută pentru el.Din nou,o atinti pe tânăra cu privirea lui,singurul sentiment vizibil era blândeţea ce se putea citi după modul cum o aborda-se,nici decum nu folosi un ton rece şi lipsit de viaţă.Un pas îndrăznise să facă,o aştepta şi pe ea să-l urmeze,pentru început se gândi că prima oprire să fie în sectorul carusel.
- Îţi plac caruselele? acolo vom avea prima oprire,dacă vrei putem să mergem o tură în ele.

_________________
As I lose my conscience...
a dream with no significance. Tumblr_m83bgnK3oD1rsskhm a dream with no significance. Tumblr_m83bgum79b1rsskhm
...I hold onto you, who is walking in the thick darkness in my dreams
Sus In jos
Jessica Park

Jessica Park

Mesaje : 7
Data de înscriere : 07/09/2013

a dream with no significance. Empty
MesajSubiect: Re: a dream with no significance.   a dream with no significance. Icon_minitimeMar Sept 10, 2013 4:40 pm

A fost surprinsa cand s-a simtit luata de mana de catre baiat, si simti cum tot sangele i se urca in obraji, nu era obisnuita cu gesturi de acest fel, nu prea lasa lumea sa se apropie de ea din cauza timiditatii excesive, trase aer in piept incercand sa se calmeze, clar, nu, nu avea sa se intample asta prea curand, nu putea sa fie si ea o persoana normala? Sa nu duca lucrurile la extrem, nope, nu putea.
A dat repede negativ din cap , nu, nu o deranja, de ce ar fi deranjat-o, daca pentru el era mai comod asa, ei ii convenea, in plus, era mai bine , daca tanara se pierdea pe acolo si nu o mai gasea ? ce necazuri puteau sa se intample? Yup, mai bine asa, era un fel de siguranta, chit ca ea stia fiecare particica din acel parc.
A dat pentru a doua oara negativ din cap, nu putea sa scoata nici macar un cuvintel, unul mic, de parca ceva ii tot statea in gat, si defapt si prin cap caci nu-i trecea cam nimic pe acolo.
-Nu, aaa...nu mersi, nu sunt fana. a adaugat dupa ce si-a facut putin curaj, nu-i place vata pe bat, era prea uhm..dulce, dap, mult prea duce, si lipicioasa si cam astea erau motivele principale pentru care o ura.
Se bucura ca nu avea sa stea singura in acea zi, si baiatul aparuse la fix, dar nici nu ii stia numele, nu se prezentase deloc, si nici ea nu o facuse, si nici nu stia cum sa faca asta, pur si simplu sa spuna cum o cheama? A fost trezita din gandurile sale cand ii auzi vocea, pentru a doua oara chiar.
-Da, mi-ar face placere. a dat afirmativ din cap zambind precum un copil mic,deabia astepta sa se dea in carusele si de data aceasta nu singura , era o minune.
-Jessica. intinse mana dreapta spre baiat tinandu-si capul in jos cand se prezenta, isi ridica doar uneori usor privirea catre el, perfect,scotea si ea doua vorbe la trei ani si acelea erau ciudate.

_________________
Wondering why we bother with love if it never lasts.
a dream with no significance. Tumblr_lqdtx9vZ3z1qlpxhao1_500
Sus In jos
Jung Tae Jun

Jung Tae Jun

Mesaje : 7
Data de înscriere : 06/09/2013

a dream with no significance. Empty
MesajSubiect: Re: a dream with no significance.   a dream with no significance. Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 11:15 pm

O privi scurtă,după modul cum dădu din cap tânărul înţelege că răspunsul la ambele întrebări era negativ,se simţise mai eliberat să ştie că pe această nu o deranjaze deloc gestul sau destul de curajos cu o doză de tupeu,căci în cazuri nu prea fericite ar putea să se aleagă cu o pată roşiatică pe obraz.Ar fi fost de înţeles,cui iar fi convenit că un străin să-i apuce mâna,până şi el probabil că ar fi strâmbat puţin din nas şi s-ar fi fâstâcit pentru a exprimă deranjarea ce îi era provocată.Cu tânăra de mâna,pornise încet spre destinaţia propusă,cuvintele nu prea îşi găseau libertatea,doar o tăcere se lasă între ei,silenţios parcă îţi răsuflă în ceafă,încercând să îţi dea puţină doză de adrelinana pentru a face primul pas în iniţierea discuţiei.Inspiră şi expiră,câteodată se uită cu coadă ochiul către cea care îl acompania,prima dată crezu că vederea se juca cu el,dar nu,din a două îl lovise realitatea,ea sfios îşi ridică din când în când privirea,pentru că ochii ei gingaşi să-i întâlnească chipul sau.Un act ce-l făcea să surâdă,era că o mică păpuşă ce îi lasă un aer copilăros.Deodată se trezeşte din propiile gânduri,glasul ei care îşi rosti încet numele rupse acea linişte care nu demult se acomodase prea bine între ei,clipind îşi deschide gură.
- Ah, încântat Jessica,eu sunt Jung Tae Jun,pe scurt Jun! Colţurile guri îi se arcuiesc într-un zâmbet larg în momentul când termină să se prezinte,dorind să îşi ducă mâna după ceafă,această este încă odată oprit de faţă de zahăr rozalie.Lăsând un oftat să-i iasă printre buze,observă cum trec pe lângă un coş de gunoi,nici o secundă nu pierde şi îi face vânt direct în el.Nu mai adoră vată pe bat că şi pe vremuri,trecuse destul timp nici nu era cazul să se încurce în propile gânduri încercând să afle un răspuns,ştia că mai mult avea să se încurce.Un stand cu jucării îl face să se oprească,în timp ce tânăra fără a avea vreo şansă a ajuns să facă aceeaşi acţiune că şi el.Se întoarse cu faţă înspre ea,după care mâna o îndreaptă înspre un ursuleţ de plus.
- Îţi plac jucăriile de plus? Mai exact ursuleţi? Să spunem că în a mea minte neînţeleasă mă gândeam să îţi fac un cadou,să spunem că pentru startul unei prieteni! Adevart,nu schimbă mai mult decât două sau trei vorbe cu tânăra şatenă şi totuşi dorea să lege o prietenie cu ea,mai departe nu se gândea,ar fi fost o situaţie mult prea grăbită a trezitul unor sentimente care să-i facă inima să fugă din log.Nu neagă,o atracţie există,dar nu e ceva concret.O trase pe tânăra după el,opriţi în faţă standului,el îi spune celui care vinde exact jucăria care ia atras atenţia.Nici două secunde nu dura că deja o achiziţionase,uşor o întinse animalul de plus către ea,fără să îşi dea seama câteva priviri a trecătorilor curios se aţintesc asupra lor care lăsau câte un susot să le fugă printre buze.Auzise clar,aceştia credeau că el este iubitul fetei,chicoti uşor,nu se chinuia să facă vreun gest sau să nege,ştia cum era mintea umană,imediat o dădea cu presupul.
- Acum că am oficilizat această prietenie să mergem la destiantia iniţială,ah acum că mi-am amintit,ştiai că există un mit legat despre carusel? Îl auzise deseori,mai mult de la amici lui,nu îi dădea crezare,dar cine ştie,poate avea să îşi schimbe concepţia pe parcurs.

_________________
As I lose my conscience...
a dream with no significance. Tumblr_m83bgnK3oD1rsskhm a dream with no significance. Tumblr_m83bgum79b1rsskhm
...I hold onto you, who is walking in the thick darkness in my dreams
Sus In jos
Jessica Park

Jessica Park

Mesaje : 7
Data de înscriere : 07/09/2013

a dream with no significance. Empty
MesajSubiect: Re: a dream with no significance.   a dream with no significance. Icon_minitimeJoi Sept 12, 2013 3:45 am

Se bucura ca acum macar ii stia numele, era putin mai usor ca la inceput, stia ceva despre el, deci era cu un pas inainte, nu dorea sa intrebe mai mult, avea sa para o curioasa, sau cine stie cum avea s-o catalogheze tanarul, deci ezita si isi tinea gura inchisa.
Isi duse o mana la gura chicotind copilaros, se parea ca baiatul avea mari probleme cu vata aceea de zahar ca si mai devreme a fost incurcat de ea, privi cum o arunca intr-un cos de gunoi, sigur nu avea sa-i mai faca probleme si era decizia cea mai buna.
Se lasa condusa de baiat, nu ca nu ar fi stiut locurile, dar el parea hotarat, in plus, o tinea de mana, si ea nu prea avea vreo sansa , sa decida, insa nu o deranja asta, era destul de okay pentru ea.
-Huh? isi lasa capul pe o parte ducandu-si un deget pe buze  si privi jucaria, ii aparu un zambet larg pe chip, ii placeau jucariile, de aceea se comporta ca un copil mic mai tot timpul, nu? Desene, dulciuri, jucari! Cam asta era in gandul ei, si lumea o intreba daca are loc pentru baieti, dar la ce-i trebuia ei asa ceva? Traia bine cu jucariile ei, si acestea nu o enervau niciodata.
-Ce draguuut, da, imi plac, mult, mai mult decat mult. spuse ea umflandu-si obrajii, era un tic, nici nu stia de ce face fetele alea, pur si simplu le facea, si uneori o enervau.
Se inrosi instant la fata cand baiatul ii intinse ursuletul si inspira adanc aer in piept. Ce sa fac? Ce sa fac? Ce sa fac? se tot intreba rapid in gand, inghiti in sec si lua ursuletul in brate acoperindu-si fata cu el, ii era prea rusine, nu era invatata cu asa ceva, dar i se parea prea dragut gestul baiatului, si nu putea sa-l refuze. Spuse un "multumesc", dar nu prea   se intelegea ceva din cauza ursuletului pe care-l avea pe fata.
Lasa ursuletul in jos tinandu-l  in brate, de parca nu vroia sa-l dea nimanui sau avea sa-l piarda.
Mit? Ce mit? Nu auzise despre nici un mit pana in acel moment, si devenea curioasa chiar.
-Nu, despre ce e vorba? intreba avand o fata putin serioasa, caci deobicei ea credea in tot felul de  tampenii, mai putin in sfarsitul lumii, aia era o tampenie pe care nu o putea crede.

_________________
Wondering why we bother with love if it never lasts.
a dream with no significance. Tumblr_lqdtx9vZ3z1qlpxhao1_500
Sus In jos
Jung Tae Jun

Jung Tae Jun

Mesaje : 7
Data de înscriere : 06/09/2013

a dream with no significance. Empty
MesajSubiect: Re: a dream with no significance.   a dream with no significance. Icon_minitimeVin Sept 13, 2013 3:19 am

Amuzat de modul cum tânăra reacţionase când acesta îi dădu ursuletu,începe să chicotească,timp ce mâna şi-o apropie de capul ei,ciufulindu-i părul precum la un o persoană care îi îşi făcu loc în inima să,prinzând drag de această.Zâmbetul imprimat pe chip nu părea a vrea să-l părăsească,în interiorul sau un sentiment de fericire uşor îşi făcea loc,reuşind să-i aducă înapoi nostaligia timpului când această chiar se distra în parcul de distracţii şi nu doar îl cerceta de dragul vremurilor apuse ce odată au fost o modalitate de a ieşi din viaţă anostă.Păcat că pe atunci era doar un mucos,iar acum ,este un tip de vreo douzeci de ani pierdut în viaţă cotidiană de zi cu zi.Un mulţumesc foarte încet îşi găsise drumul înspre urechile lui care atente îi deschise uşa de la intrarea în ele.Un gând de tachinare a tinerei sfioase îi săgeta prin minte,vroia să îşi ducă mâna în spre ureche şi să se apropie de ea prefăcându-se că nu a auzit din păcate râsul mai un pic şi-l pufnea la această idee,nu avea să o încerce,căci încă nu o cunstea bine şi habar nu avea de reacţia ei,pe moment avea doar să-şi ţină în frâu încercările de mici glume.
Ridică o sprânceană când îi auzise răspunsul,se pare că şi ea era o necunoscătoare a acelui mit,spre deosebire de el care îi ştia istorisirea mult prea bine,nici un amic nu ezită să i-o spună.Era destul de prins în fascinarea cu care îi povesteau,din păcate se putea aplică doar cuplurilor în nici un caz lui.Încet şi conduse degetul înspre buze,peste aceastea îl lasă să se odihnească,timp ce privirea se întâlnise cu cea a tinerei care nerăbdătoare vroia şi ea să afle care era acel mit despre care gură lui trăncănea.
- Ei bine,acest mit va rămâne un secret,dar când o să ai un iubit atunci nu ezită să-l aduci în carusel,da? Probabil că acum faţă va fi şi mai interesată dar el nici nu se gândi să lase liber acest secret care probabil nu avea nici un pic de adevăr în el,totuşi îi se părea drăguţ într-un anumit fel,dacă ar fi fost un prost cu siguranţă că i-ar fi dat crezare.Limba uşor lent şi-o trece peste buze umezindu-le,mâna tinerei din nou se trezi prizionera în a să,nu avea de gând să o scape de sub a lui privire,atâta timp cât îi era însoţitor o să aibă grijă de micuţa Jessica.Dintr-odată era cuprins de o mirare,când fără să-şi dea seama în mintea lui îi spuse ,,micuţa'',de câteva ori clipise,încercând să-şi dea seama de unde a apărut asta.Câteva momenete de linişte până un surâs îi scapă printre buze,cu siguranţă că avea să rămână pierdut în vesnicile lui întrebări şi acţiuni fără răspuns,nu-l deranja ba din contra îi făceau plăcere.
- Ah,cred că am pierdut destul timp,haide la carusel,dar până ajungem la el ce ar fi să ne cunoaştem mai bine,mă refer să îmi spui câte ceva despre tine? Cât aştepta un răspuns,observă cum ţinea ursuleţul pe lângă ea,parcă îi era frică că avea să-l piardă şi strâns cu ambele mâini avea grijă să nu-i alunce dintre ele.El nu putea decât să zâmbească că un tâmp,îi plăcea când cineva preţuia ceea ce el îi dădea.

_________________
As I lose my conscience...
a dream with no significance. Tumblr_m83bgnK3oD1rsskhm a dream with no significance. Tumblr_m83bgum79b1rsskhm
...I hold onto you, who is walking in the thick darkness in my dreams
Sus In jos
Jessica Park

Jessica Park

Mesaje : 7
Data de înscriere : 07/09/2013

a dream with no significance. Empty
MesajSubiect: Re: a dream with no significance.   a dream with no significance. Icon_minitimeVin Sept 13, 2013 9:13 am

Era din ce in ce mai curioasa si asta se vedea in privirea ei destul de clar, vroia sa stie despre ce e vorba, nu auzise despre nici un mit pana in acel moment. Si-a deschis mai larg ochii umezindu-si buzele cu ajutorul limbii si il privi din ce in ce mai atent inghitind in sec. Se bosumfla cand il auzi ca ramanea un secret, si il lovi copilaresc si usor peste umar.
-Pabo! a spus aceasta cu o voce copilareasca, de parca era un copil caruia i se naruise toate visele si acum era enervat la culme, in realitate nu era atat de afectata, insa ii placea sa se prosteasca, nu vroia sa treaca asa usor peste copilarile si sa inceapa sa se comporte mai matur, i se parea ca-si va pierde tot farmecul,si chiar daca incerca sa fie matura nu-i reusea, tot avea sa-si umfle obrajii sau sa se strambe in anumite momente, oricat ar fi incercat sa se abtina.
Era totusi in acel moment si mai curioasa, despre oare ce era vorba? In capul ei veneau destule idei ciudate, o fi murit vreun cuplu pe acolo? Sau era un carusel bantuit? Ofta, nu avea sa stie asta prea curand.
Isi duse mana la gura chicotind pueril, da tocmai ii spusese ca pierdusera destul timp, dar tot o tinea pe loc, i se parea intr-un fel nostim.
Sa-i spuna ceva despre ea? Ce se putea spune? In afara faptului ca nu era tocmai o fiinta umana, nu prea stia ce poate sa spuna, ii era mai simplu daca i se puneau intrebari.
-Nu stiu exact ce as putea sa-ti spun, sunt politicoasa cu oricine si imi place sa ajut persoanele din jurul meu, am optsprezece ani. spuse zambind, ce putea sa mai spuna? Era o persoana deschisa cand vorbea despre sine, insa nu prea stia ce sa spuna.
-Nu-mi place sa fiu mintita, cui i-ar placea? astepta sa auda si ea lucruri despre tanar. Era curioasa, se parea ca el vorbeste mai mult decat ea, deci spera sa afle mai multe lucruri.

_________________
Wondering why we bother with love if it never lasts.
a dream with no significance. Tumblr_lqdtx9vZ3z1qlpxhao1_500
Sus In jos
Jung Tae Jun

Jung Tae Jun

Mesaje : 7
Data de înscriere : 06/09/2013

a dream with no significance. Empty
MesajSubiect: Re: a dream with no significance.   a dream with no significance. Icon_minitimeSam Sept 14, 2013 7:44 am

Un surâs îşi desprinse aripile de pe a lui buze reuşind să-i scape sub formă sunetului amuzat ce a ieşit la iveală în urmă lovituri pur copilăroase pe care tânăra i-o dădu drept răsplată pentru decizia lui de a-şi ţine gură închisă.Câtă nesimţire din partea să, o amăgea cu iluzia mitului ce-i dădu crezare că avea să-l afle,ai ei ochii mari îl priveau cu o curiozitate ce crescu încetul cu încetul că pe urmă acesta să i-o năruie.Cu siguranţă nu avea habar despre ce era vorba,căci nimeni nu o informa,dar onest să fie până şi el a fost un necunoscător până ce într-o zi când a fost în trecere cu vreo doi sau trei amici,a căror glasuri sub formă de şuşoteli le putea auzi foarte clar.În acel moment doar luase în glumă această poveste sau aşa-zis mit.Degeaba avea legătură cu o durata de vescinie căci adevărul să fie scos la iveală nimic nu poate fi pentru totdeauna.Şi totuşi pe-deoparte îl vedea mai mult că o istorise foarte drăguţă ce se putea aplică unei iubiri a doi tineri a căror relaţie nu ajunse să fie intoxicată de păcatele care te trag de mânecă pentru a calcă strâmb reuşind să ruineze tot ce a fost.
Antentia acaparată din nou de tânăra care îi era tovarăşa de drum în acest mic parc de distracti,îi urmea curios gesturile zburdalnice ce îi aduceau la viaţă câte un chicot,era plină de energie şi desprinsă de lumea reală într-un anume fel.Se purta că un copilaş,ceea ce el uită-se demult,până şi mintea îi se află într-o amnezie care îi pierduse aceea parte a lui de care şatenă încă dispunea.Clar compania ei îi prinse mult mai bine decât vreodată se aştepta,poate că încă împart din termenul de străin,neştiind foarte multe unul despre altul dar aveau timp de astfel de formalităţi,timpul nu-i alerga deloc,astăzi parcă decise să ia o pauză mai lungă,se scurgea destul de lent.
- Ei bine,pabo e un cuvânt ce-mi poate veni că o mănuşă în diferite situaţi! Exact,acest cuvânt nu îi era străin,l-a auzit de vreo câteva ori în viaţă din diferite părţi pe unde a fost,câteodată a fost spus din glumă sau uneori de nervi,pe el nu-l deranjase oricum.Mâna s-a se apropie subtil de capul tinerei,uşor îi ciufuleşte părul,după care îşi lasă mâna leneşă să se întoarcă înapoi în dreptul corpului sau.Nu s-a putut abţine,o văzuse atât de drăgălaş încât mintea îl îndemna să o facă,căci trăsăturile giganse ce se îmbinau cu comportamentul ei pur opus lui îl făceau să se regăsească în nostalgia timpului dat uitări.Câte aberati,mai bine nici nu îşi preocupă mintea cu atâtea deja era plină de alte chestii.Picioarele agale făceau câte un pas,din ce în ce mai mult se apropiau de carusel.Întrebarea adresată de el în câteva secunde îşi auzi răspunsul rostit de faţă,o sprânceană o arcuieşte în sus când se ajunge la subiectul minciună.Într-adevăr lui nu-i făcea deloc plăcere că cineva să-i îndruge cine ştie câte cuvinte lipsite de adevăr,din păcate fiind zgâriat până pe timpan de aceastea,adevărul era că din când în când nici el nu putea să acorde o sinceritatea sută la sută.Cu siguranţă nu era deloc mai bun că alte persoane,în fond era un om,ce aşteptări poţi avea de la o fiinţă normală? Destule,dar nici una nu ajunge să fie pe măsură.
- Ei bine minciună e ceva care-ţi zgârie timpanul,într-adevăr nimănui nu îi place să o audă.Căzu puţin pe gânduri,încerca să-şi formuleze câteva propoziti care să-i ofere tinerei câteva detali despre persoană să.Ce-i drept nu erau prea multe de spus,căci înafara faptului că e un student la facultate cu o speranţa de reuşită ridicată în viitor nu prea are habar ce să îi spună,poate câteva informaţii depre personalitate lui,nimic mai multe.
- Hmm ,sunt un student de vreo douzeci de ani care se agaţă de un optimism ce cu fiecare reuşită speră într-o realizare pe viitor,altceva ce aş putea să spun,oh,sunt mult prea direct din fire.Ochii fixaţi în faţă,observă că deja au ajuns la destinaţie,o coadă destul de scurtă li se afişa în faţă.Se puteau numi norocoşi în această privinţa,nu aveau să aştepte foarte mult până ce aveau să se dea în carusel.Deoadata îşi aminti vârstă ei,uşor o palmă îşi lipi peste frunte,îi lua ceva timp să îşi de-a seama că ea era mai tânăra că el,se pare că el îi era oppa.

_________________
As I lose my conscience...
a dream with no significance. Tumblr_m83bgnK3oD1rsskhm a dream with no significance. Tumblr_m83bgum79b1rsskhm
...I hold onto you, who is walking in the thick darkness in my dreams
Sus In jos
Jessica Park

Jessica Park

Mesaje : 7
Data de înscriere : 07/09/2013

a dream with no significance. Empty
MesajSubiect: Re: a dream with no significance.   a dream with no significance. Icon_minitimeSam Sept 14, 2013 8:51 pm

Isi apleca putin capul cand simti mana baiatului in parul sau si zambi copilaresc, ii placea sa fie ciufulita si defapt sa-i ciufuleasca pe altii, i se parea amuzant, bine, mai putin cand persoanele acelea isi faceau griji pentru parul lor "perfect" si incepeau sa faca gura dintr-o simpla gluma. Da, atunci nu-i placea, nu intelegea de ce unii trebuiau sa fie asa, sa se creada mai importanti decat altii, cand, clar se vedea ca nu e deloc cum isi imagineaza ei.
Minciuna? Prin gand i-a fulgerat amintirea de mai devreme, da, il cam mintise, dar avea s-o ierte el, bine, sau poate nu, si in cazul asta....eh...nu avea ce sa faca. Dar nu era ceva atat de grav, totusi ea obisnuia sa-si faca griji pentru roice tampenie, si ura asta, uneori nu putea sa adoarma deloc noaptea, ganduri peste ganduri ii invadau mintea si o faceau sa-i fie rusine de ceva sau teama, chit ca se intamplase cum mult timp in urma, i se parea cam anormal asta, dar de aceea nu lasa pe nimeni sa afle. Revenind, nu era ceva atat de grav, nu o inchidea nimeni pentru minciuna ei, si toti minteau,de ce ar fi fost ea speciala? Se gandi mai bine: Nu se pune ca minciuna daca nu afli isi zise in gand zambindu-i baiatului, yep, nu se punea. Dar de ce tot insista sa se gandeasca la asta?
Gandul ca tanarul e optimist o facea sa zambeasca, dap, cel mai bine sa fie optimist, nu ca ea, daca i s-a intamplat ceva, un lucru oricat de minor, gata! mereu zicea: "E cea mai proasta zi din viata mea" si mereu era acompaniata de altcineva care-i raspundea "Tu in fiecare zi spui asta". Chicoti, poate se plangea prea des, oh, nu poate, SIGUR se plangea prea des.
-Imi plac persoanele directe. lasa un alt zambet calduros sa-i apara pe chip, dupa care adauga: -Eu nu sunt una, imi e rusine sa le spun oamenilor in fata ce am de spus, asa ca ocolesc. un oftat lung isi lasa loc printre buzele tinerei, pentru ca mai apoi sa zambeasca larg si pueril.
Batu din palme, incet, atunci cand observa ca numai era decat o persoana in fata lor, data trecuta asteptase destul de mult, ba chiar se asezase in stil turcesc pe jos si isi cumpara o punga de chipsuri tragandu-se mai in fata de fiecare data cand cineva avansa. Probabil lumea deja o vedea ca pe o ciudata, dar nu o deranja, era parerea lor si nu prea conta pentru ea.

_________________
Wondering why we bother with love if it never lasts.
a dream with no significance. Tumblr_lqdtx9vZ3z1qlpxhao1_500
Sus In jos
Jung Tae Jun

Jung Tae Jun

Mesaje : 7
Data de înscriere : 06/09/2013

a dream with no significance. Empty
MesajSubiect: Re: a dream with no significance.   a dream with no significance. Icon_minitimeLun Sept 16, 2013 10:32 am

Doar un zambet sincer se schita pe buzele acestuia,observand cum reactionase acesta ,parand a fi amuzanta nu defapt chiar era ,si lui chiar ii placeau acest gen de persoane cum era ea atat de dragalasa era in ochi lui,mana si-o retrase din parul ei dupa care continua sa mearga si din cand in cand mai tragea cu privirea spre a cesta incercand sa descifreze ce se ascundea in mintea sa .Se uita spre acesta dupa care usor ii atinse obrazul cu plama dupa care doar zambi scurt si isi retrase palma de pe obrazul acesteia rapid ,privind-o pe tanara .Din cand in cand uitandu-se in fata si privind sper coda care se micsora din ce in ce mai mult dupa care din nou isi muta privirea spre tanara si zambise duios.Isi trecuse mana prin par dupa care doar zambise scurt ,si ii luase mana in a sa.Cand intr-un sfarsit ajunse in fata la carusele acesta ii lua-se palma in a lui,stragnad-o usor dupa care un zambet calm se schita pe buzele acestuia ,conducand-o pana la unul dintr-e carusele si lasnd-o pe ea prima,ea trebuia sa fie cea  prima deoarece era o domnisoara ,pana ce vocea ei subtire si suava ii captura urechile.Facandu-l sa isi intoarca privirea pre ea .Ascultand cuvant cu cuvant tot ceea ce zicea acesta ,dupa care intr-un mod curios isi masa barbia cu mana si dadu-se intr-un mod afirmativ din cap.
-Deci persoanele directe ,spui ca iti plac ?Ah imi pare rau daca uneori sunt prea direct doar ca mai bine sa te confrumti cu un adevar decat sa fi mangaiat cu o minciuna ,presupun ca acest lucru este adevarat
Chicotise scurt dupa care se oprise din a vorbi doar pentru o aculta pe acesta ,si inrt-un mo aprobator o privise pe tanara oarecum putand fi si frica fata de oameni ,desi acest lucru era cam ciudat ,insa exista sa nu ai curjaul de a fi direct ,doar ca veneau si consecintele dupa.Dar asta era o altfel de poveste nu isi avea rostul aici ,nici nu trebuia sa fie pomenita dupa care gestul atat de copilaros si plin de viata al tinerei il surprinse facandu-l sa chicoteasca usor ,dupa care o conduse intr-unul dintre carusele si ,se uita spre acesta cand pornise ,apropindu-se usor de ea,lasand o distanta foarte mica intre ei doar zambind si parand ai atinge buzele insa doar ii saruta fruntea lin-
Dupa ce se va termina acesta cursa ce vrei sa facem?Hmm am putea gasi ceva interesant de facut
Pana ce telefonul sau incepuse sa sune ,defapt doar primise un mesaj care il facu-se sa pufneasca in hohote ,ce mesaj ciudat ,stia ca este o gluma ,isi lasa capul pe umarul acesteia incercand sa se opreasca din ras insa era in zadar printre cuvinte mormaite ii spuse tinerei despre ce era vorba in mesaj
-Unor chiar le arde de glume ,auzi la ei ,demoni ?Cine mi crede in asa ceva ,adica este doar o poveste de speriat copii ,nu crezi?
Inca avand capul pe umarul tinerei mai inceta si se oprise din ras dupa care se uita spre acesta ,nu stia cum va reactiona poate ca a fost totusi o ideie,nu stia daca ei ii era frica sau nu ,probabil sau in cel mai rau caz

_________________
As I lose my conscience...
a dream with no significance. Tumblr_m83bgnK3oD1rsskhm a dream with no significance. Tumblr_m83bgum79b1rsskhm
...I hold onto you, who is walking in the thick darkness in my dreams
Sus In jos
Continut sponsorizat
a dream with no significance. Empty
MesajSubiect: Re: a dream with no significance.   a dream with no significance. Icon_minitime

Sus In jos
 
a dream with no significance.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
sinners :: Parc de distractii-
Mergi direct la: